دکتر فربد فدائی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر افزود: در عین حال يكي از بیشترین مراجعان به روانپزشكان را مبتلایان به مشکلات افسردگی تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: در واقع هنوز اکثریت مردم اضطراب را به عنوان یک عارضه محتاج به درمان تلقی نمی کنند اما در مورد افسردگی با توجه به اعلام آگاهی های فراوان از سوی رسانه های جمعی تعداد زیادی آن را جدی گرفته و برای درمان اقدام می کنند.
زمینه زیست شناختی
متخصص اعصاب و روان، اختلالات اضطرابی را برآیند سه مسئله برشمرد و گفت: زمینه زیست شناختی یکی از این موارد است برای نمونه برخی از نظر ژنتیک و ساختار بدنی مستعد اضطراب هستند.
مسائل روانشناختی
به گفته وی مسائل روانشناختی شامل چگونگی پرورش در خانواده،فقدان ها،کمبودهای عاطفی و جدایی از افراد شاخص در دروان کودکی می شود که می تواند فرد را دچار اختلالات اضطرابی کند.
عوامل اجتماعی
مدیرگروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ادامه داد: محرومیت اجتماعی،فقر، تعلق به گروه های اقلیت نیز فرد را در معرض ابتلا به اختلالات اضطرابی قرارمي دهد.
وی تأکید کرد: همچنین در کشورهایی که تبعیض حاکم است بی سوادی،اعتیاد و جرم از عواملی است که می تواند فرد را دچار اختلالات اضطرابی کند.
این روانپزشک خاطرنشان کرد: بنابراین ما با برآیندهای عوامل زیستی،روانی و اجتماعی رو به رو هستیم که به صورت یک بیماری روانی تظاهر می کند و باید به فکر درمان باشیم.