مبنای سیاست اقتصاد مقاومتی این است که اگر بتوان کالایی را به خصوص دارو، با همان استاندارد، کیفیت و ظرفیت تولید نمود باید از تولید داخلی استفاده شود و کمتر به سمت تولید خارجی و واردات رفت
شفا آنلاین>سلامت>نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور اکنون در داخل تولید میشود.
به گزارش شفا آنلاین:محمدحسین قربانی عصر چهارشنبه در نشست ۱۱ نفر از اعضا کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خلیل آباد به منظور بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان این خطه، افزود: رقم منابع تأمین دارو برای کشور حدود ۱.۴ میلیارد دلار است و بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو <Food and Drug Administration>و وزارت بهداشت مشکلی برای تأمین داروهای مورد نیاز وجود ندارد.
وی به احصاء کمبودهای مربوط به داروهای خارجی اشاره و بیان کرد: این در حالی است که مشابه این داروها در داخل کشور وجود دارد و بیمارانی که می بایست الزاماً داروی خارجی مصرف کنند با کمبودهایی مواجهند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مبنای سیاست اقتصاد مقاومتی این است که اگر بتوان کالایی را به خصوص دارو، با همان استاندارد، کیفیت و ظرفیت تولید نمود باید از تولید داخلی استفاده شود و کمتر به سمت تولید خارجی و واردات رفت.
وی در ادامه به بازنگری "طرح قانون خدمت پزشکان" در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز اشاره و بیان کرد: با بازنگری این قانون که طرح آن در آینده نزدیک به صحن علنی مجلس می رود، یکی از مشکلات عمده تخصصی بهداشت و درمان برطرف و به وزارت بهداشت و درمان ابلاغ می شود. نگاه برنامه طرح تحول سلامت توزیع عادلانه منابع و نیروهای انسانی متخصص بوده که تا امروز در این راستا گامهای مؤثری برداشته شده است.
قربانی همچنین به صدور مجوز استخدام ۲۰ هزار نفر در وزارت بهداشت و درمان با همکاری مجلس جهت رفع کمبودهای این وزارتخانه اشاره و بیان کرد: امسال هیچ وزارتخانه، دستگاه و سازمانی چنین مجوزی نگرفته است. در چارچوب جذب این تعداد نیرو خراسان رضوی هم می تواند نیاز خود را تامین کند.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ظرف دو سال اخیر جهش خوبی در بخش سلامت شهرستان خلیل آباد صورت گرفته بطوری که شاهد تکمیل بیمارستان این شهر و تکمیل تجهیزات آن هستیم.
بهروز بنیادی افزود: تاکنون دستگاه میکروسکوپ جراحی چشم وارد این شهرستان شده و خیران سلامت دو دستگاه دیالیز را تامین کرده اند. بیمارستان خلیل آباد در مرحله بهره برداری است و متخصصان نیز در حال اعزام به این بیمارستان هستند.
فرماندار خلیل آباد هم در این نشست گفت: یک دستگاه آمبولانس توسط مجمع خیران سلامت کشور و دو دستگاه دیالیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به این شهرستان اختصاص داده می شود.
ابراهیم قاسم پور افزود: با توجه به اینکه مجمع خیران سلامت خلیل آباد زمین بیمارستان این شهر را اهداکرده امیدواریم خیران سلامت کشور نگاه ویژه ای به مراکز بهداشت و درمان این شهرستان داشته باشند.
خلیل آباد در فاصله ۲۴۲ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.ایرنا