کد خبر: ۲۳۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 30
شفا آنلاین:کیفیت غذایی محصولات کشاورزی با افزایش سطح دی اکسید کربن در هوا کاهش می‌یابد.
به گزارش شفا آنلاین،سمیه هوشمندان کارشناس ارشد کشاورزی گفت: با افزایش سطح دی اکسید کربن محصولات اصلی مانند گندم، جو و سیب زمینی مواد مغذی کمتری خواهند داشت محصولات گندم در شرایط افزایش سطح دی اکسید کربن کارایی کمتری در تبدیل نیترات به پروتئین دارند.

وی افزود: دی اکسید کربن مانع جذب نیترات در گیاهان می‌شود اخیرا نشان داده شده است محصولات زراعی که به صورت دسته جمعی رشد می‌کنند با افزایش سطح دی اکسید کربن تا در تبدیل نیترات به پروتئین نیستند.

هوشمندان اذعان داشت: در آینده نزدیک پروتئین موجود در گندم، برنج ، و سایر دانه‌ها که برای مصرف مورد استفاده قرار گیرد، کاهش می‌یابد و این روند سبب می‌شود کیفیت غذا تحت افزایش دی اکسید کربن اتمسفر نیز کاهش یابد همچنین دانشمندان تخمین می‌زنند که با تداوم روند گرم شدن هوا ثمره محصولات در هر دو درصد کاهش خواهد یافت.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: