شیردهی پروسه ای فیزیولوژیک است و اکثر مادران قادر به انجام آن هستند، اما نیاز به آموزش، مراقبت و هدایت مادران در این زمینه وجود دارد
شفا آنلاین>سلامت>رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت با بیان اینکه شیر مادر سالم ترین، در دسترس ترین و مطمئن ترین غذای کودک در 2سال ابتدایی تولد است، گفت: شیر دهی در روز اول تولد، 22 درصد از مرگ و میرهای نوزادان را کاهش می دهد.به گزارش شفا آنلاین، دکترمحمد حیدر زاده، رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت در سمینار دو روزه ترویج تغذیه با شیر مادر در دانشکده علوم پزشکی تربت جام، با بیان این مطلب، افزود: شیردهی پروسه ای فیزیولوژیک است و اکثر مادران قادر به انجام آن هستند، اما نیاز به آموزش، مراقبت و هدایت مادران در این زمینه وجود دارد.وی ادامه داد: برگزاری سمینارهای آموزشی برای انتقال اطلاعات جدید به پرسنل بهداشتی بیمارستان و ماماها ضروری است تا بتوانند مادران را با اطلاعات جدید آموزش، ارشاد و راهنمایی کنند و منجر به افزایش و موفقیت شیردهی در مادران شود .رییس اداره سلامت نوزادان وزارت بهداشت تصریح کرد: تغذیه با شیر مادر به مدت 2 سال، خطر عفونت های تنفسی، گوارشی، اسهالی و بیماری های سرطانی را کاهش می دهد و برای مادر و اجتماع هم فواید زیادی دارد.دکتر حیدر زاده بیان کرد: ترویج تغذیه نوزاد با شیر مادر، هزینه ای دربر ندارد، اما سود زیادی برای سلامت مادر و جامعه به همراه دارد.