ویتامین D در زرده تخم مرغ و برخی از قارچ ها وجود دارد. هیچ غذای گیاهی دیگری تولید ویتامین D ندارد. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و افرادی که به مدت طولانی در خارج از منزل نمی مانند و یا نمی توانند وقت زیادی را زیر نور خورشید بمانند، دریافت ویتامین D دشوار است
شفاآنلاین>سلامت> ویتامین D نوعی مواد مغذی است که بدن وقتی در معرض نور مستقیم خورشید قرار بگیرد تولید می کند. ویتامین D در بسیاری از غذاها به طور طبیعی وجود ندارد اما در ماهی های چرب و برخی انواع قارچ ها وجود دارد.
به گزارش شفاآنلاین، وظیفه کلیدی ویتامین D حفظ استخوانها، عضلات و اعصاب<Nerves> است همچنین می تواند به حفظ سیستم ایمنی کمک کند.
ویتامین D در زرده تخم مرغ و برخی از قارچ ها وجود دارد. هیچ غذای گیاهی دیگری تولید ویتامین D ندارد. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و افرادی که به مدت طولانی در خارج از منزل نمی مانند و یا نمی توانند وقت زیادی را زیر نور خورشید بمانند، دریافت ویتامین D دشوار است.
مصرف مواد غذایی زیر باعث افزایش ویتامین D در بدن خواهد شد.
ماهی های چرب
ماهی های چرب و همچنین روغن های ماهی دارای بالاترین مقدار ویتامین D در منابع غذایی هستند.
قارچ
اگر فردی ماهی دوست ندارد، یا اینکه گیاهخوار است، قارچ یک گزینه مناسب برای تامین ویتامین D است.
زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ ویتامین D بالایی دارد.
غذاهای غنی شده
تولید کنندگان ویتامین D را با بسیاری از غذاهای تجاری عرضه می کنند. این غذاها با ویتامین D یا سایر مواد مغذی تقویت می شوند.
مواد غذایی معمولی غنی شده باا ویتامین D عبارتند از:
شیر گاو، آب پرتقال و …
ویتامین D ممکن است به درمان برخی از سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی کمک کند.
اگر فردی ویتامین D به اندازه کافی در رژیم غذایی<diet>خود نداشته باشد، در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان است. علائم این کمبود ممکن است شامل درد در استخوانها یا ضعف عضلات ا باشد.
تحقیقات متعددی وجود دارند که نشان می دهند مصرف ویتامین D در برابر برخی از سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و فشار خون بسیار مفید است.medicalnewstoday