دکتر احمد خالق نژاد طبری در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر افزود: آپاندیسیت زائده ای است که از ابتدای روده بزرگ با میکروب هایی که در خود روده وجود دارد ابتدا از بالای ناف و دور ناف به صورت درد شکم بروز می کند.
وی ادامه داد: کودکانی که این حالت را دارند با علائمی نظیر بی اشتهایی،تهوع و استفراغ و تب مواجه می شوند که در این صورت حتما کودک را باید به مراکز درمانی رساند.
متخصص جراحی داخلی تصریح کرد:درمان آپاندیسیت هنگام ملتهب شدن در مراحل ابتدایی بسیار ساده و بی خطر است اما در صورت عدم تشخیص به موقع به دلیل پارگی آپاندیس درون شکم پروسه درمان را بسیار سخت تر می کند.
وی با بیان این که بروز این بیماری شایع در هر دو جنس به صورت یکسان است در عین حال هشدار داد: گاهی اوقات آپاندیسیت در دختران به دلیل وجود بیماری هایی نظیرمشکلات ناشی از تخمدان نظیر کیست و عفونت تخمدان درست و به موقع تشخیص داده نمی شود.
فوق تخصص جراحی و اورولوژی کودکان با بیان این که علل بروز عفونت های آپاندیس مشخص نیست اظهار داشت: با ایجاد التهاباتی درون بافت آپاندیس که می تواند ناشی از سرما خوردگی یا هر نوع بیماری التهابی باشد منجر به تجمع عفونت در شکم می شود.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توصیه کرد: والدین باید در برابر کودکان بسیار جدی رفتار کنند و در زمینه عمل های جراحی کودکان حتما به جراحان کودک مراجعه کنند.
وی افزود: این در حالی است که جراحان کودکان نسبت به جراحان بزرگسالان آموزش های اضافه تری می بینند و در ارائه خدمات جراحی مهارت های لازم را کسب کرده اند.
خالق نژاد طبری هشدار داد: در صورت مداخله افراد غیر جراح کودک برای جراحی های کودکان مشکلات جدی ایجاد می شود