به گزارش شفا آنلاین ازروابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند ، دکتر کریمیان ،مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند ، ازمهمترین عوامل پیشبرد اهداف عالی سازمان را نهادینه شدن فرهنگ صحیح برخورد مردم با پسماندها از جمله تفکیک در مبداء عنوان نمود و افزود: آموزش ها و فرهنگ سازی برای گروههای مختلف جامعهو برگزاری دوره های آموزشی ویژه مسئولین و کارکنان ادارات بازیافت مناطق 22 گانه شهرداری تهران، آموزش گران طرح تفکیک در مبداء، معاونین، مدیران، کارشناسان شهرداری های مناطق و پرسنل پرسنل واحدهای مختلف سازمان از جمله برنامه های این سازمان در جهت نیل به هدف مذکور می باشد.
دکتر کریمیان در ادامه خاطر نشان کرد : بالغ بر 600 دستگاه وانت و 320 غرفه بازیافت در امر جمع آوری پسماند خشک شهر فعالیت دارند که خودروهای ملودی دار حداقل هفته ای یکبار جهت جمع آوری پسماند خشک به درب منازل مراجعه نموده و غرفه های بازیافت مستقر در سطح شهر نیز بصورت روزانه پسماند خشک شهروندان را دریافت کرده و با توجه به وزن آن مبالغ مربوطه را پرداخت می نمایند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره بر نقش فرهنگ سازی درزمینه تفکیک از مبدا بر ضرورت اجرای آن توسط شهروندان تاکید نموده و افزود: پسماندهای خانگی تر پس از آنکه توسط شهروندان در مخازن ریخته شد توسط ماشین آلات مکانیزه جمع آوری و پس از انتقال به ایستگاههای میانی وبارگیری سمی تریلرهای 20تنی به مجتمع پردازش ودفع آرادکوه منتقل میگردد .
وی تولید کمپوست از پسماند ها پس از طی مراحل پردازش وورود آن به سایت تخمیر را عنوان نموده و آنرا بهترین گزینه جهت حاصلخیز کردن زمینهای کشاورزی ، حفظ محیط زیست و تامین و جایگزینی مواد ارگانیک برشمرد.
دکتر کریمیان سامانه در حال ساخت استحصال انرژی از پسماندهای جامد شهری (زباله سوز) در کهریزک و سامانه استحصال انرژی از پسماندهای تر به روش هاضم در آبعلی را نماد ی آشکار از مدیریت جهادی و نشان از عزم راسخ این سازمان در تحقق رونق اقتصاد کشورعنوان نمود.
وی درپایان ضمن درخواست همکاری از شهروندان بعنوان کلیدی ترین عنصر دراجرای بهینه طرح تفکیک از مبدا ، جدا سازی زباله تر و خشک از مبدا را یک از اصلی ترین حلقه های زنجیره بازیافت و بهره برداری از زباله عنوان نمودند.