فواید برخی غذاهای کم قند، کم کربوهیدرات و کمکالری برای پایینآوردن درجه حرارت بدن و خنکشدن بهخصوص در روزهای گرم سال، ثابت شده است
شفاآنلاین>سلامت> فواید برخی غذاهای کم قند، کم کربوهیدرات و کمکالری برای پایینآوردن درجه حرارت بدن و خنکشدن بهخصوص در روزهای گرم سال، ثابت شده است.
به گزارش شفاآنلاین، در ادامه گزینههای غذایی موثر برای خنک نگهداشتن بدن در تابستان(Summer) معرفی شده است:
فلفل تند
محبوب بودن غذاهای تند در کشورها و مناطقی که آب و هوای گرم دارند، بیدلیل نیست. فلفل، دمای داخلی بدن را بالا میبرد. در نتیجه، عرق میکنیم. تبخیر عرق از روی پوست، بدن را خنک میکند.
توتها
انواع توتها باعث کاهش(Decrease) دمای هسته بدن میشوند و شما احساس خنکترشدن میکنید. این دسته میوهها بسیار کم قند هستند. جالب است بدانید که یک فنجان تمشک تنها 5 گرم و یک فنجان زغالاخته تنها 7 گرم شکر دارد.