ویتامین E از ویتامینهای محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته میشود و به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در بدن کمک میکند
شفاآنلاین>سلامت> بدن ما قادر نیست تمام پروتئینها و ویتامینهای مورد نیازش را تولید کند و بنابراین باید این دسته از مواد را با خوردن غذاها یا مکملها به بدن خود برسانیم که «ویتامین E» (ویتامین ای) یکی از همین مواد مهم و ضروری است.به گزارش شفاآنلاین، ویتامین E از ویتامینهای محلول در چربی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی نیز شناخته میشود و به پیشگیری از استرس اکسیداتیو در بدن کمک میکند.آنتی اکسیدانها از سلولهای بدن در برابر اثرات مخرب رادیکالهای آزاد، محافظت میکنند و میتوانند خطر ابتلاء به بیماریهای خطرناکی مانند سرطان، بیماریهای قلبی یا حتی آلزایمر(Alzheimer) را کاهش دهندبنابراین مقادیر مناسب ویتامین E میتواند فرد را در برابر بیماریهای قلبی، سرطان و آسیب چشمی مرتبط با سن (دژنراسیون ماکولا) محافظت کند.از سوی دیگر مصرف زیاد ویتامین E از طریق مکملها میتواند منجر به خونریزی بیش از حد شود. البته مصرف خوراکیهای حاوی ویتامین E مانند مواردی که در لیست زیر آورده شده سالم و ایمن(Safe) محسوب میشود.از مواد غذایی حاوی بالاترین مقادیر ویتامین E میتوان به ترتیب به موارد زیر اشاره کرد:۱- تخمه آفتابگردان۲- بادامها۳- آووکادو۴- اسفناج۵- کدو گردویی (از خانواده کدو حلوایی)۶- کیوی۷- کلم بروکلی۸- ماهی قزل آلا۹- روغن زیتون۱۰- میگومقدار مورد نیاز مصرف ویتامین E به طور روزانه ۱۵ میلیگرم است.ایسنا