کد خبر: ۲۳۴۳۳۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۰ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019June 11
شیر، روغن زیتون، گشنیز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی از مواد روی نان‌هابمالید
 شفا آنلاین:  شیر- 2قاشق سوپ خوری
روغن زیتون – 3 قاشق سوپ خوری
پودر سیر-  نصف قاشق چای خوری
گشنیز خرد شده - یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل - به میزان لازم
نان ترتیلای تازه یا پیتا - ۸ عدد
سس کچاپ - ۴ قاشق سوپ خوری
سس فلفل تند - یک قاشق چای خوری
مرغ پخته خرد شده - ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده - ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر ورقه‌ای چدار- ۸ ورق
برگ ریحان - ۲۰ گرم
گشنیز خرد شده - ۲۰ گرم
زیتون حلقه‌ای خرد شده - ۲۰ گرم
روغن زیتون -  به میزان لازم
 شیر، روغن زیتون، گشنیز، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و همه را با هم مخلوط کنید و با قلم موی آشپزی از مواد روی نان‌هابمالید.

مرغ پخته را به همراه سس فلفل، سس کچاپ، پنیر پارمزان و زیتون، بین نان‌ها تقسیم کنید.
مقداری پنیر ورقه‌ای چدار، گشنیز خرد شده و برگ ریحان روی لایه مرغ بچینید و نان را از اطراف جمع کنید تا روی مواد را بپوشاند .
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید و نان‌های آماده را از سمت تا شده داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود سپس آن را برگردانید و از سمت دیگر نیز آن را برشته کنید تا طلایی شود و سپس برش بزنید و سرو کنید.
 

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: