کد خبر: ۲۳۳۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019May 26
مطالعات محققان موسسه اکتشافات پزشکی Sanford Burnham Prebys در آمریکا نشان می‌دهد پروتئینی به نام ممبریلن نقش مهمی در بیماری ALS دارد
شفا آنلاین>سلامت>محققان موفق به شناسایی پروتئینی شدند که نقش مهمی در بیماری عصبی ALS دارد و در همین راستا یک روش ژن‌درمانی توسعه داده‌اند که منجر به افزایش طول عمر بیماران می‌شود.

به گزارش شفا آنلاین، مطالعات محققان موسسه اکتشافات پزشکی Sanford Burnham Prebys در آمریکا نشان می‌دهد پروتئینی به نام ممبریلن (membralin) نقش مهمی در بیماری ALS دارد و ژن درمانی به منظور افزایش این پروتئین، موجب افزایش بقا در مدل‌های حیوانی شده است.

بیماری ALS (اسکلروز آمیوتروفیک جانبی) که بیماری لوگرینگ نیز نامیده می‌شود، یک بیماری عصبی پیشرونده است که سبب زوال تدریجی سلول‌های عصبی می‌شود و توانایی حرکتی بیمار را سلب می‌کند. در ALS بیمار به مرور زمان توانایی مکالمه را از دست می‌دهد و به دلیل ضعف عضلات، تنفس نیز به شواری انجام می‌شود.

سالانه حدود شش هزار و ۴۰۰ آمریکایی با این بیماری تشخیص داده می‌شوند، پروتئین ممبریلن در سال ۲۰۰۲ شناخته شد و ارتباط آن به تازگی با بیماری ALS مشخص شده است. محققان معتقدند هنوز اطلاعات ناشناخته زیادی در زمینه این پروتئین وجود دارد.

شناسایی عوامل موثر در پیشرفت بیماری در توسعه روش‌های درمانی کارآمد موثر است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: