طی این مدت تعداد ۲۳۸ هزار و ۸۰۲ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته است
شفاآنلاین>سلامت> مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت اقدامات بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان تا شانزدهمین روز این ماه، براساس برنامه «بهداشت محیط در سلامت رمضان» را تشریح کرد.به گزارش شفاآنلاین، حمید انصاری گفت: طی این مدت تعداد ۲۳۸ هزار و ۸۰۲ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه صورت گرفته است.وی افزود: بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن و رستورانهای بین راهی ۴۶۹۰ مورد و بازرسیهای بهداشت محیطی از مراکز تهیه زولبیا، بامیه ۹۲۴۹ مورد طی این مدت به انجام رسیده است.انصاری تعداد بازرسی(Inspection) بهداشت محیطی از مراکز تهیه و عرضه آش و حلیم را ۸۲۲۵ مورد و بازرسی از شیرینی فروشیها و قنادیها را ۱۹ هزار و ۲۹۶ مورد ذکر کرد.وی ضمن اشاره به انجام بازرسیهای مشترک در این مدت گفت: بازرسیهای مشترک با دستگاههای اجرایی و نظارتی مرتبط بهویژه با تعزیرات ۱۰ هزار و ۷۵۵ مورد بوده است.مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت افزود: تا شانزدهمین روز ماه مبارک رمضان به میزان ۳۱۲ هزار و ۶۲ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی در سراسر کشور معدوم شده است.وی در ادامه گفت : در این مدت تعداد موارد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی ۱۹۲ هزار و ۸۲۸ مورد و تعداد موارد کلرسنجی آب ۳۳۸ هزار و ۵۴۶ مورد بوده است.مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: زولبیا و بامیه و همچنین آش و حلیم فقط میبایست از واحدهای صنفی مجاز خریداری شود.به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت(Health)، انصاری در پایان از هموطنان خواست موارد تخلفهای بهداشتی را به سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.