نمک با هدف جبران غلظت و طعم به شیر اضافه میشود و برای پنهان کردن بار میکروبی شیر، از مواد ضدعفونیکننده مانند وایتکس استفاده میشود
شفاآنلاین>سلامت> رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان همدان، گفت: در اردیبهشتماه جاری از ۶۰ واحد صنفی لبنیاتی سنتی بازرسی و از شیر آنها نمونهبرداری شد که در ۹۹ درصد آنها آلودگی و تقلب مشاهده شده است.به گزارش شفاآنلاین، نقیپور اضافه کرد: بیشترین تخلف مربوط به افزودن آب، نمک و مواد ضد عفونیکننده شناسایی شده است.
وی گفت: نمک(Salt) با هدف جبران غلظت و طعم به شیر اضافه میشود و برای پنهان کردن بار میکروبی شیر، از مواد ضدعفونیکننده مانند وایتکس استفاده میشود.
نقی پور تأکید کرد: شیر مورد نیاز لبنیاتیهای سنتی به طور مستقیم از روستا و دامداران خریداری شده و هیچ گونه آزمایشی برای سنجش بار میکروبی و تأیید سلامت شیر انجام نمیشود. وی افزود: متأسفانه عدم نظارت بر صدور پروانه مهمترین مشکل(Problem) این واحدها است.