کد خبر: ۲۳۱۶۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 10
انواع فرنی جز دسر‌های لذیذ و آسونی هستند که تو ماه رمضون هم خیلی طرفدار دارند و به خاطر سبک و در عین حال ساده بودنشون برای باز کردن روزه خیلی مناسب هستند
شفاآنلاین>تغذیه>انواع فرنی جز دسر‌های لذیذ و آسونی هستن که تو ماه رمضون هم خیلی طرفدار دارن و به خاطر سبک و در عین حال ساده بودنشون برای باز کردن روزه خیلی مناسب هستن.

به گزارش شفاآنلاین،مواد لازم

۴ پیمانه شیر
۴ قاشق غذاخوری آرد برنج
۴ قاشق غذاخوری شکر
۱/۲ پیمانه گلاب
۱/۲ پیمانه پودر نارگیل

مراحل تهیه 

ابتدا شیر سرد رو داخل قابلمه میریزم و بعد آرد برنج رو هم بهش اضافه میکنیم و آرد و شیر سرد رو با هم خوب مخلوط کنیم تا صاف و یکدست بشه. شیر باید کاملا سرد باشه، چون آرد با شیر داغ خوب مخلوط نمیشه و گوله میشه. بهتره مخلوط کردن رو با یه همزن دستی انجام بدیم تا آرد اصلا گوله نشه.

بعد شعله گاز رو روشن میکنیم کمی که شیر داغ شد و مخلوط کمی قوام اومد شکر رو اضافه کرده و با حرارت ملایم مدام مخلوط رو هم میزنیم تا شکر<Sugar>حل شده و مایعمون هم غلیظ بشه.

وقتی فرنی خوب قوام اومد و آرد هم از خامی در اومد و به غلظت مورد نظرتون رسید گلاب رو اضافه کنین.

حالا پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و فرنی رو خوب هم بزنین تا یکنواخت بشه.

اجازه بدین تا فرنی برای دو الی سه دقیقه دیگه روی حرارت بمونه و قوام بیاد.

حالا فرنی خوشمزه شما حاضره … داخل ظرف بریزین و سرد یا گرم نوش جون کنین.دونفره
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: