کد خبر: ۲۳۱۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 07
روزه‌داری برای افراد مبتلا به صرع که دچار تشنج هستند مناسب نیست
شفا آنلاین>سلامت> استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به افرادی که مبتلا به بیماری‌های مغز و اعصاب مانند صرع، ام اس، میگرن و سکته مغزی هستند، توصیه کرد با مشورت پزشک خود اقدام به روزه‌داری کنند.


به گزارش شفا آنلاین:دکتر «منصوره تقا» روز سه شنبه  درباره روزه گرفتن افراد مبتلا به بیماری صرع<Epilepsy> افزود: روزه‌داری برای افراد مبتلا به صرع که دچار تشنج هستند مناسب نیست.

وی ادامه داد: روزه‌داری سبب کاهش قند خون می شود و این موضوع می تواند سبب بروز تشنج در آنان شود از این رو به این افراد توصیه می شود، روزه نگیرید.

تقا در پاسخ به این سوال که بیماران مبتلا به ام اس می توانند روزه بگیرند؟ گفت: مطالعات انجام شده، نظرات متخصصان این حوزه و کار تحقیقاتی که با حضور جمعی از متخصصان انجام دادیم نشان می دهد افرادی که بیماری ام اس شدیدی ندارند و در زمان حمله ام اس نیستند یا داروی کورتونی مصرف نمی کنند، پس از مشورت با پزشک خود می توانند روزه بگیرند.

وی تاکید کرد: کسانی که ام اس پیشرفته دارند و ناتوان هستند و روزه‌داری مشکلاتی برای آنان به وجود می آورد یا داروهایی مصرف می کنند که لازم است چند بار در روز استفاده شود، نمی توانند روزه بگیرند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کسانی که مستعد سکته مغزی هستند مانند افراد مبتلا به فشارخون بالا، دیابت یا کسانی که سابقه سکته مغزی دارند برای روزه گرفتن باید به پزشک خود مشورت کنند.

تقا اظهار داشت: افراد دارای سابقه سکته مغزی که مبتلا به دیابت هستند، احتمال اینکه در روزهای طولانی با نوساتی درقند خون مواجه شوند، وجود دارد و پزشکان معمولا به این فرد اجازه روزه‌داری نمی دهند.

وی تاکید کرد: کسانی که به دلیل ابتلا به انعقادپذیری خون دچار لخته در سیستم سیاهرگی شدند یا به عبارتی ترومبوز وریدی پیدا کرده اند، با کم آبی بدن ممکن است دوباره دچار این بیماری شوند و اگر زمینه انعقادپذیری آنها از بین نرفته باشد در روزهای طولانی تابستان نمی توانند روزه بگیرند مگر اینکه پزشک آنها با تجویز دارو و تنظیم شرایط به آنها مجوز دهد.ایرنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: