کد خبر: ۲۳۱۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019May 05
محققان دانشگاه ناوارا و خائن در اسپانیا ارتباط میان اسید فنولیک و سرطان سینه را موردبررسی قراردادند که نتایج آن در کنگره چاقی در گلاسکو مطرح شد
شفاآنلاین>سلامت> رژیم غذایی سرشار از قهوه، میوه و سبزی شما را از ابتلا به سرطان سینه مصون می‌دارد.

به گزارش شفاآنلاین، محققان دانشگاه ناوارا و خائن/ Jaenدر اسپانیا ارتباط میان اسید فنولیک و سرطان سینه را موردبررسی قراردادند که نتایج آن در کنگره چاقی در گلاسکو مطرح شد.

آن‌ها رابطه اسیدهای هیدروکسی سینامیک و هیدروکسی بنزوئیک با سرطان سینه را روی 11028 زن بررسی کردند و متوجه شدند رژیم غذایی حاوی این اسیدها ابتلا به سرطان(Cancer) پستان را کاهش می‌دهد.

تحقیق 12 ساله نشان داد 101 زن مبتلابه سرطان رژیم غذایی مناسبی نداشتند.

در این تحقیق آمده است که رژیم غذایی حاوی اسیدهای کلروژنتیک تا 62 درصد باعث کاهش ابتلا به سرطان سینه در زنان می‌شود.

محققان (researchers)توصیه می‌کنند دست‌کم روزانه 5 تکه میوه و سبزی در وعده غذایی گنجانده و خورده شود. همچنین روزانه 30 گرم فیبر نیز مصرف شود. نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب توصیه‌شده است.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: