کد خبر: ۲۳۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - 2014May 23
شفا آنلاين-زیاده‌روی در نوشیدن قهوه اعتیادآور است و می‌تواند عوارض و گاه اختلالاتی در بخش‌های گوناگون بدن در پی داشته باشد. مثلا در برخی افراد استرس را بالا می‌برد و در برخی دیگر می‌تواند به بروز یا تشدید ریفلاکس یا همان بازگشت اسید معده به مری منجر شود. قهوه‌های آماده نیز به دلیل فرآوری و شکر فراوان، مضرات بسیار زیادی دارند.

به گزارش شفا آنلاين،با این همه، قهوه می‌تواند برای ما مفید هم باشد و تاثیرات مثبت فراوانی روی بخش‌های گوناگون بدن بگذارد.

سلامت روان: محققان دانشکده سلامت عموم دانشگاه هاروارد می‌گویند خطر بروز افسردگی در زنانی که روزانه چهار فنجان قهوه می‌نوشند به میزان 20 درصد کاهش خواهد یافت. کافئین موجود در قهوه می‌تواند بر مواد شیمیایی مغز، مانند سراتونین و دوپامین تاثیرات مطلوب بگذارد.

قلب: نوشیدن 200 تا 300 میلی‌گرم قهوه در روز می‌تواند جریان خون را هنگام استراحت بهبود بخشد و از این طریق، سبب عملکرد بهتر قلب شود.

انرژی: نوشیدن سه تا چهار فنجان قهوه یک ساعت پیش از آغاز فعالیت‌های ورزشی کمک می‌کند به میزان بیشتری ورزش کنید.

کاهش خطر دیابت: شش فنجان قهوه در روز می‌تواند حدود 33 درصد از خطر ابتلا به دیابت نوع 2 بکاهد.

حافظه: نوشیدن 200 میلی‌گرم قهوه در روز می‌تواند سبب تقویت حافظه طولانی‌مدت شود.

پوست: زنانی که بیش از سه فنجان قهوه در روز می‌نوشند، به میزان قابل توجهی کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان سلول‌های بنیادی قرار خواهند گرفت.

کبد: نوشیدن بیش از دو فنجان قهوه در روز می‌تواند در برابر ابتلا به بیماری‌هایی مانند سیروز، از کبد شما محافظت کند.

پا: نوشیدن شش فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به نقرس را به میزان 59 درصد در مردان کاهش خواهد داد. به نظر می‌رسد این نوشیدنی می‌تواند میزان اسیداوریک موجود در خون افراد را نیز کاهش دهد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: