کد خبر: ۲۲۹۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019April 17
نوشیدن 3 لیوان چای در روز می تواند از رشد باکتری هایی که باعث پوسیدگی دندان می شود جلوگیری کند
شفاآنلاین>سلامت>بخش اعظمی از فعالیت های روزانه ی ما وابسته به سخن گفتن و ارتباط با دیگران است تمامی این فعالیت ها با حفظ سلامت و بهداشت دهان و دندان صورت می گیرد.

به گزارش شفاآنلاین،علاوه بر مسواک زدن و استفاده از نخ دندان<Tooth>،مصرف مواد غذایی مناسب می تواند نقش بسیار مهمی در حفاظت از دندان ها داشته باشد.در این جا به بررسی چند نمونه از این مواد غذایی می پردازیم.

شیر

مهمترین عنصر موجود در شیر کلسیم است که نقش بسیار مهمی در حفظ ساختمان بدن و سلامت دهان و دندان دارد.

پنیر

پنیر از خانواده ی لبنیات سرشار از ویتامین،مواد معدنی،پروتئین و کلسیم است و مانند شیر نقش بسیار مهمی در مراقبت از استخوان ها و دندان ها ایفا می کند.

چای

بسیاری از تحقیقات نشان داده است که نوشیدن 3 لیوان چای در روز می تواند از رشد باکتری هایی که باعث پوسیدگی<Decay> دندان می شود جلوگیری کند. همچنین چای به دلیل دارا بودن مقدار قابل توجهی فلوراید می تواند سپر مقاومی در برابر رشد باکتری های جرم ساز در سطح دندان باشد.

آب

یک مایع شست و شو دهنده دهان و دندان و تولید کننده ی بزاق. بزاق به عنوان یک لایه ی حفاظتی از دندان ها، مانع رشد و آسیب رساندن باکتری های مضر به دندان می شود.

گوشت و ماهی

فسفر پس از کلسیم مهمترین عنصر موجود در بدن انسان است که باعث استحکام استخوان و دندان می شود.گوشت و ماهی از منابع مهم تامین فسفر مورد نیاز بدن هستند.ماهی و روغن ماهی علاوه بر  نیز هستند این ویتامین با کمک به جذب کلسیم منبع مهمی برای حفاظتD فسفر دارای ویتامین از دندان ها به شمار می آید.

کشمش

کشمش میوه ای سرشار از آهن، پتاسیم و کلسیم است و برخلاف تصورات رایج قند موجود در آن کاملا طبیعی بوده و باعث پوسیدگی  دندان نمی شود علاوه بر این موارد مصرف کشمش به دلیل دارا بودن ترکیبات فیتوشیمی مانع از جذب و رشد باکتری ها در سطح دندان ها و لثه می شود.

سیب،هویج

مصرف میوه ها و سبزیجات ترد مانند سیب،خیار،کرفس هویج به دلیل دارا بودن مقداری زیادی ویتامین ، مواد معدنی و آب فراوان باعث پاکسازی سطح دندان  ها و مانع از پوسیدگی می شود.

رفع بوی بد دهان نیز از دیگر ویژگی های این مواد غذایی است.

پرتقال،توت فرنگی،کیوی

 و آنتی اکسیدان ها مانع از بروز التهاب و عفونت در لثه C این مرکبات به دلیل دارا بودن ویتامین

و حفظ استحکام دندان ها می شوند.

 توت فرنگی با دارا بودن آنتوسیانین از ایجاد پلاک بر روی دندان ها جلوگیری کرده و باعث سفیدی آن ها می شود.

آدامس

جویدن آدامس های بدون قند باعث افزایش بزاق دهان شده و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.

اسفناج و بروکلی

این سبزیجات با دارا بودن مقدار زیادی آهن و مواد معدنی به عنوان یک محافظ قدرتمند برای دندان ها عمل میکنند.مصرف بروکلی علاوه بر تقویت دندان ها باعث سفیدی آن ها نیز می شود.فردا 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: