سیر یک داروی طبیعی است و با استفاده از آن، میتوان بیماریهای متعددی را درمان کرد. سیر را میتوانیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک آن، قدرت دستگاه ایمنی بدن و تندرستیمان را بیشتر کنیم
شفاآنلاین>سلامت> همه میدانیم سیر و عسل داروهایی طبیعی هستند. ترکیب سیر و عسل می تواند تاثیری جادویی داشته باشد.
به گزارش شفاآنلاین، سیر یک داروی طبیعی است و با استفاده از آن، میتوان بیماریهای متعددی را درمان کرد. سیر را میتوانیم به صورت پخته یا خام بخوریم و با کمک آن، قدرت دستگاه ایمنی بدن و تندرستیمان را بیشتر کنیم. بیشترِ خواص و فوایدِ سیر برای سلامتی به دلیل ترکیبی است به نام آلیسین. آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد خون میشود و تمام بدن را طی میکند، و از آن پس تاثیرات قوی و مفیدش را در بدن اعمال میکند.فـــواید سیر:ضد سرطانافزایشدهندهی میل جنسیتنظیمکنندهی کلسترولکاهش علائم آسماز بین برندهی جوش و آکنهضد سرماخوردگیضد اسهالدرمان عفونتهای بدنتنظیمکنندهی فشار خونمتوقفکنندهی علائم تصلب شرایینهمچنین از سیر برای کاهش علائم آرتروز، دیابت و بزرگ شدن پروستات استفاده میکنند. میتوانیم از سیر برای درمان(cure) مشکلات سلامتِ روزانهمان و بالا بردن متابولیسم (دگرگشت) و انرژی استفاده کنیم.از دیگر ویژگیهای سیر میتوان به بالا بردن قدرت بدن در مقابل بیماریها و از بین بردن سموم اشاره کرد. اگر سیر را با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست مییابیم که میتوانیم آن را به جای شیمیدرمانی استفاده کنیم.بهتر است سیر را به صورت خام مصرف کنیم؛ این بهترین روشِ بهرهمندی از خواص متعدد آن است. توصیه میشود حبههای سیر را تکه تکه کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند، و سپس آن را با شکمِ خالی بخورید.سیرِ خام و عسلبسیاری از پزشکان توصیه میکنند سیر را با عسل مخلوط کنید و هر روز صبح بخورید. تمامِ کاری که باید انجام دهیم این است که 2 یا 3 حبه سیر را خرد و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنیم. این ترکیب به ما انرژی و سلامتیِ بیشتر میدهد.
این داروی تقویتی برای درمان گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.
مواد اولیهی مورد نیاز:
5 حبه سیر
نصفِ پیاز زرد
2 عدد فلفل قرمز تند
1 لیوان آبلیمو
1 قاشق غذاخوری زنجبیل خردشده
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
دستور تهیه:
پیاز، سیر(Garlic)، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس آبلیمو و سرکهی سیب را نیز به آن اضافه کنید. بگذارید این مخلوط 24 ساعت بماند، و پس از آن، هر روز صبح پیش از صبحانه مقداری از آن را بنوشید.