فصل بهار از راه رسیده و کم کم نوبت به خوراکی های مختلف می رسد که در فصل بهار خودنمایی کنند. درست است که خوراکی های نوبرانه اغلب بسیار گران قیمت هستند اما اواخر فصل بهار مصادف است با ارزان شدن و در دسترس بودن این خوراکی ها
شفاآنلاین>سلامت> فصل بهار از راه رسیده و کم کم نوبت به خوراکی های مختلف می رسد که در فصل بهار خودنمایی کنند. درست است که خوراکی های نوبرانه اغلب بسیار گران قیمت هستند اما اواخر فصل بهار مصادف است با ارزان شدن و در دسترس بودن این خوراکی ها.به گزارش شفاآنلاین، میوه های فصل بهار و خوراکی های طبیعی این فصل منابع مناسبی از ویتامین ها هستند:_ شاهتوت و توتفرنگی منبع غنی ویتامین C هستند_ طالبی، زردآلو، آلو، هلو و شلیل منابع قوی ویتامین A محسوب می شوند_سیب گلاب منبع خوبی از فیبر غذایی و پكتین است كه در حفظ سلامت انسان و پیشگیری(prevention) از یبوست نقش مهمی دارد_هندوانه به تأمین آب مورد نیاز بدن كمک می كند_انواع سبزی خوردن مانند نعنا، ریحان، مرزه، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و سایر سبزیها مانند سیر تازه، كنگر، ریواس و كرفس حاوی ارزش تغذیهای بالایی هستند_انواع مرکبات و میوه های تازه فصل بهار سرشار از ویتامین C است_سبزیجات فصل بهار برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز بسیار مهم استجالب است بدانید که میوههای نوبرانه یعنی میوههایی كه تازه به بازار عرضه میشوند از نظر طعم، رنگ و بو و كیفیت، بافتی متفاوت با میوه های رسیده دارند و ارزش غذایی پایین تری نیز دارند.بنابراین بهتر است میوهها و سبزیها را زمانی خریداری نماییم كه تازه و رسیده باشند و به مقداركافی در مراكز(Centers) فروش سبزی و میوه وجود داشته باشند، زیرا چنین میوهها و سبزیهایی از هر نظر مفیدتر و مناسبترند.