کد خبر: ۲۲۷۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019March 22
محققان تأکید می‌کنند، از آنجایی‌که انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‏پروتئین، فیبر، آهن، ‏ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند می‌توانند در رفع بیماری‌های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند
شفاآنلاین>سلامت>نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش شفاآنلاین، نتایج یک بررسی‌ جدید نشان می‌دهد، رژیم غذایی<diet> که حاوی دانه‌ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می‌دهد.

دانه کنجد، دانه‌های آفتابگردان، شاه دانه، دانه‌های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه‌های مؤثر بر سلامتی است.

محققان تأکید می‌کنند، از آنجایی‌که  انواع مختلف دانه‌ها سرشار از ‏پروتئین، فیبر، آهن، ‏ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند می‌توانند در رفع بیماری‌های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.

در این پژوهش بیش از 77 هزار و 241 و چهل و هشت هزار و 214 مرد تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه‌ها را قرار داده‌اند در معرض خطر کمتری هستند.

این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می‌کند، هر سال 40 هزار آمریکایی و 5 هزار و 500 انگلیسی مبتلا به سرطان<Cancer> کبد تشخیص داده می‌شوند. دیلی‌میل
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: