با توجه به روند رو به افزایش بار بیماریهای غیر واگیر در سالهای آینده، توجه به بحث تغذیه و فرهنگسازی در جامعه در خصوص تغذیه سالم و جایگاه متخصصین تغذیه باید مورد توجه قرار گیرد
شفاآنلاین>
سلامت>
مسئول انجمن تغذیه کشور گفت: استفاده از فست فودها ، تغذیه نامناسب عامل اصلی بیماریهای قلبی و دیابت است.
به گزارش
شفاآنلاین ، حسن مظفری مسئول انجمن تغذیه کشور در گرد همایی گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانی یزد با اشاره به تغییر الگو بار بیماریها به سمت بیماریهای غیر واگیر گفت: نقش بیماریهای واگیر دار در آمار مرگ و میر بسیار کمرنگ شده و جای خود را به بیماریهای غیر واگیر داده است که در این خصوص نقش تغذیه و سبک زندگی<
life style> مردم بسیار مهم است.
وی افزود: افرادی که رژیم درمانی دارند در ابتدا باید به اهمیت کار خود، توجه به مبانی علمی، فرهنگی و اقلیمی و همچنین توجه به فراهم کردن شواهد برای تجارب دینی و اقلیمی داشته باشند، چرا که توصیههای رژیم درمانی در شهرهای مختلف و نحوه ترکیب و نسبت دادن به مواد غذایی مختلف، بسیار وابسته به شرایط اقلیمی است.
مسئول انجمن تغذیه کشور با اشاره به اینکه استفاده از فست فودها و تغذیه نامناسب در کشور روبه افزایش است، گفت: چاقی سلامت ایرانیان را تهدید میکند.
مظفری با اشاره به به جایگاه انجمن تغذیه و نقش آن در پیشبرد اهداف سلامت جامعه گفت: از آنجایی که تغذیه اهمیت و نقش به سزایی در زندگی و سلامتی افراد دارد توجه و علم متخصصان و کارشناسان استان را در این زمینه می طلبد.
وی افزود : با توجه به روند رو به افزایش بار بیماریهای غیر واگیر در سالهای آینده، توجه به بحث تغذیه و فرهنگسازی در جامعه<Society> در خصوص تغذیه سالم و جایگاه متخصصین تغذیه باید مورد توجه قرار گیرد.
درپایان پنل پرسش و پاسخ نمایندگان معاونت های درمان، بهداشت، غذا دارو و رئیس انجمن تغذیه استان انجام شد.yjc