کد خبر: ۲۲۶۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 12
نوزادی را که تازه به دنیا آمده است، صورت و دست‌های او را با کمی آب بشویید و ناحیۀ تناسلی او را پس از هربار تعویض پوشک به‌ طور کامل تمیز کنید
شفا آنلاین>سلامت>حمام کردن نوزاد جزو کارهایی است که برای پدر ومادر استرس زیادی به همراه دارد اما با رعایت نکات ایمنی و تنظیم دمای محیط و جلوگیری از سر خوردن نوزاد، می توان از پس این کار برآمد.

به گزارش شفا آنلاین:1-نوزادی را که تازه به دنیا آمده است، صورت و دست‌های او را با کمی آب بشویید و ناحیۀ تناسلی او را پس از هربار تعویض پوشک به‌ طور کامل تمیز کنید .

۲- تا زمانی که ریشۀ بند ناف خشک نشده است، نوزاد را در آب غوطه‌ور نکنید زیرا تا آن زمان، تمیز کردن بدنش با یک اسفنج مرطوب و نرم کافی است و واقعاً نیازی به خیس کردن تمام بدنش نیست.

۳-در ادامه  مطلب می‌توانید با حمام کردن نوزاد در وان مخصوص کودک یا لگن و رعایت موارد ایمنی هنگام حمام نوزاد آشنا شوید.

۴-پس از این که ریشۀ بند ناف خشک شد و افتاد و آن ناحیه کاملاً بهبود یافت، شما می‌توانید هر چند روز یک بار نوزاد خود را حمام کنید.

۵-ساده‌تر است برای این کار به جای وان حمام خودتان از یک وان کودک یا لگن پلاستیکی و پر از آب گرم استفاده کنید اما بسیار مهم است که وان یا لگن کاملاً تمیز باشد و اثری از مواد شوینده در آن وجود نداشته باشد.

۶-برخی والدین معتقدند برای حمام کردن نوزاد می‌توان از روشور دست شویی هم استفاده کرد اما نوزادان موقع حمام لیز هستند و همچنین روشور ممکن است از لحاظ بهداشتی جای مناسبی برای این کار نباشد.

۷-برای برخی کودکان وقتی کمی بزرگ‌تر از چند ماه می‌شوند، آب گرم بسیار تسکین‌دهنده است. اگر کودک شما از این دسته است، می‌توانید اجازه دهید کمی بیشتر در وان آب گرم بماند اما دیگر کودکان ممکن است در تمام طول حمام گریه کنند که در این صورت بهتر است حمام را زودتر و البته با رعایت تمیز بودن کودک تمام کنید.

۸- لازم نیست که حمام نوزاد خیلی طول بکشد، پنج دقیقه برای تمیز کردن کودکتان کافی است و در این فاصله، آب توی وان یا لگن نیز سرد نمی‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: