کد خبر: ۲۲۶۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۵ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 12
نمک در تمام مواد غذایی‌مان، از جمله نان، پیتزا، سوپ و دیگر خوراکی‌های بسته‌بندی شده وجود دارد. محققان آکادمی ملی علوم آمریکا توصیه می‌کنند برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی باید از مصرف سدیم کاست

شفا آنلاین>سلامت>تحقیقات بسیاری، از جمله بررسی محققان آکادمی ملی علوم آمریکا، نشان داده است که مصرف بیش از حد نمک (سدیم)، خطر بیماری‌های قلبی<Heart disease> را افزایش می‌دهد و افراد بسیاری را در سراسر جهان به کام مرگ فرستاده است.


به گزارش شفا آنلاین:نمک در تمام مواد غذایی‌مان، از جمله نان، پیتزا، سوپ و دیگر خوراکی‌های بسته‌بندی شده وجود دارد. محققان آکادمی ملی علوم آمریکا توصیه می‌کنند برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی باید از مصرف سدیم کاست.

آنها معتقدند که مقدار مصرف روزانه نمک در بزرگسالان که سابقا ۲ هزار و ۳۰۰ میلی‌گرم در روز پیشنهاد شده بود، اکنون باید به هزار و ۵۰۰ میلی‌گرم تقلیل داده شود.

این محققان در تلاش‌اند تا قوانینی وضع شود که رستوران‌ها و کارخانه‌های تولید مواد غذایی، از نمک کمتری استفاده کنند.

نمک باعث می‌شود تا بدن آب را در خود حفظ کند و وقتی فردی بیش از اندازه نیاز نمک مصرف می‌کند، آب زیادی در بدنش باقی می‌ماند و فشار خون او را بالا می‌برد. از طرفی فشار خون بالا، روی اندام‌هایی مانند مغز، کلیه‌ها و قلب فشار می‌آورد و در نهایت منجر به حملات قلبی و همچنین سکته‌های مغزی می‌شود.

بررسی‌های امروز نشان می‌دهد که کودکان بین چهار تا هشت سال، ۹ تا ۱۳ سال و ۱۴ سال به بالا به ترتیب نباید در روز بیش از هزار، هزار و ۲۰۰ و هزار و ۵۰۰ میلی‌گرم نمک مصرف کنند.

البته این محققان روی مواد مغذی دیگر هم در حال بررسی هستند. به طور مثال، آنها در مورد مصرف پتاسیم که در خوراکی‌هایی مانند موز و سیب‌زمینی دیده می‌شود، می‌گویند بزرگسالان نباید بیش ۲ هزار و ۳۰۰ تا ۳ هزار و ۴۰۰ میلی‌گرم در روز مصرف کنند. البته هنوز در زمینه مصرف پتاسیم، تحقیقات‌شان تکمیل نشده است.

پتاسیم برعکس نمک که فشار خون را بسیار بالا می‌برد، از فشار خون می‌کاهد و رگ‌های خونی را در وضعیت آرامش قرار می‌دهد.

محققان توصیه می‌کنند با مصرف کمتر نمک، خود را از خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس، دور نگه‌دارید.دیلی میل


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: