کد خبر: ۲۲۵۶۹۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019March 07
تامین دستگاه‌های دیالیز به تعداد مورد نیاز و کافی برای استفاده بیماران دیده شده و برنامه ریزی‌های لازم را در وزارت بهداشت انجام داده ایم تا بتوانیم نیاز بیماران در سراسر کشور را تامین کنیم
شفاآنلاین>سلامت> سرپرست مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت گفت: به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا برای نقل و انتقال پول خرید دستگاه‌های دیالیز دچار مشکل شده‎ایم.

به گزارش شفاآنلاین، مهدی شادنوش سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اضافه شدن هزار دستگاه دیالیز جهت درمان بیماران مبتلا به نارسایی کلیه به منظور رفع کمبودها  و نوسازی دستگا‌های قدیمی دیالیز اظهار کرد:  تامین دستگاه‌های دیالیز به تعداد مورد نیاز و کافی برای استفاده بیماران دیده شده و برنامه ریزی‌های لازم را در وزارت بهداشت انجام داده ایم تا بتوانیم نیاز بیماران در سراسر کشور را تامین کنیم.

تامین سه هزار دستگاه دیالیز برای نوسازی و بازسازی ناوگان خدمت
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت بیان کرد: امیدواریم طبق قرارهایی که گذاشته ایم هزینه دستگاه های دیالیز را تامین و دستگاه‌ها را خریداری کنیم و بر اساس برنامه ریزی‌های که انجام داده ایم، سه هزار دستگاه دیالیز جهت تامین نیاز بیماران و جایگزین کردن آنها با دستگاه‌های از رده خارج مورد استفاده در مراکز دیالیز به چرخه خدمت رسانی به بیماران دیالیزی اضافه شوند.
 
شادنوش تصریح کرد: بنابر قول‌های داده شده قرار بود هزار دستگاه دیالیز تا پایان امسال جهت درمان بیماران به چرخه خدمت رسانی به بیماران دیالیزی اضافه شود اما به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا مشکلاتی برای نقل و انتقال پول و اعتبار و رساندن آن به دست تولیدکننده خارجی داشتیم و این تحریم‌های طالمانه محدودیت‌های بسیاری برای ما ایجاد کردند.

ورود هزار دستگاه دیالیز تا پایان سال ۹۷ به کشور
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که بالاخره چه زمانی این هزار دستگاه دیالیز وارد کشور می‌شوند تا نیاز بیماران (patients)مرتفع شود؟ بیان کرد: تولیدکنندگان خارجی دستگاه‌های دیالیز قول داده اند تا طبق برنامه و تا پایان سال دستگاه‌های دیالیز را به ایران صادر کنند و ما بتوانیم نیاز بیماران نارسایی کلیوی را در بخش‌های دیالیز تامین کنیم و خدمات با کیفیتی به آنها ارائه دهیم.
 
شادنوش با اشاره به فعالیت یک شرکت دانش بنیان ایرانی در زمینه تولید دستگاه‌های دیالیز اظهار کرد: شرکت تولیدکننده ایرانی به تدریج تعدادی دستگاه دیالیز تولید و روانه بازار می‌کند و این دستگاه‌های دیالیز ایرانی به ناوگان خدمت رسانی به بیماران نارسایی کلیوی ملحق می‌شوند تا بیماران دیالیزی خدمات موردنیاز خود را در سراسر کشور  دریافت کنند.
 
۱۰۰ دستگاه‌ ایرانی در مراکز(centers) دیالیز کشور
سرپرست مرکز مدیریت پیوند و امور بیماری‌های وزارت بهداشت ادامه داد: ۵۴۰ مورد از دستگاه‌ها دیالیز در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دست دانشمندان ایرانی تولید شده و  ۱۰۰ مورد از دستگاه‌های دیالیز تولید داخل به صورت پایلوت و آزمایشی تاکنون به بهره‌برداری رسیده است و از آنها در چرخه خدمت رسانی به بیماران استفاده می کنیم و امیدواریم ان‌شاءالله تا اواسط سال آینده مشکل بیماران دیالیزی کشور به طور کامل حل شود و در این حوزه مشکلی نداشته باشیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: