اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی روز آورده اید یا وجترین میباشید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید
شفا آنلاین:اگر شما هم از آن دسته افراد هستید که به رژیم سالم گیاهی <Healthy vegetarian diet>روز آورده اید یا وجترین میباشید، نکات زیر را به هیچ عنوان از دست ندهید. در این مطلب فوت و فنهای آشپزی گیاهی را به شما آموزش داده ایم که باعث افزایش مهارت آشپزی شما و خوش طعم شدن غذاهایتان میشود.۱ – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آنها میشود.
۲ – پیاز را به دلیل اینکه تلخ میشود، هیچ گاه چرخ نکنید.
۳ – از سبزیجات معطر مثل نعناع، مرزه، ترخون و… در غذا کم استفاده شود، چون غذا را تلخ میکند.
۴ – سیب زمینی را تنها در موقع مصرف خرد یا رنده کنید و با غذا میل نمایید در غیر اینصورت تغییر رنگ میدهد.
۵ – برای استفاده بهتر از زعفران باید قبلا مقدار لازم آن را در آب گرم یا ولم ریخته و برای رنگ گیری بیشتر مدتی صبر کنید.
۶ – زردچوبه بیش از حد لازم سبب تلخی خوراک میشود.
۷ – از آب لیمو ترش مانده استفاده نکنید، چون اسیدی میشود و طعم بدی به غذا میدهد.
۸ – عسل را در یخچال نگه داری نکنید.
۹ – از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید.
۱۰ – سبزیجات را برای ضد عفونی حدود ۱۵ دقیقه در آب و نمک قرار دهید.
۱۱ – در غذاها از آرد بیش از حد استفاده نکنید، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید.
۱۲ – در درست کردن نوشیدنیها از آب میوه تازه استفاده کنید تا نوشیدنی شما خوشمزهتر شود.
۱۲+۱ – بهتر است میوهها و سبزیجات تازه کمتر خرد شوند، خصوصا در تهیه سالادها.
۱۴ – پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال را میتوانید به صورت خلال یا پودر در غذا هاو نوشیدنیها و مرباجات استفاده کنید.
۱۵ – برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، از مقدار کمی لیموترش تازه استفاده کنید.
۱۶ – بدانید که استفاده بیش از حد عطریات باعث تلخی غذا میشود.
۱۷ – برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالادها، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید.
۱۸ – به جای موسیر در ماست گیاهی از برگ سبز پیازچه هم میتوانید استفاده کنید.
۱۹ – سبزیجات معطر (نعناع، ترخون، ریحان، مرزه و…) را در مخلوط کن نریزید، چون تلخ و آبدار میشود.
۲۰ – برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر، آب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، آب هویج، آب پرتقال، آب زعفران و ... استفاده کنید.
۲۱ – قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید، چون سبب تلخی غذاها و مرباجات و کیک میشود.
۲۲ – به جای عسل از شیره خرما هم میتوانید استفاده کنید.
۲۳ – در بریدن شیرینیها میتوانید از قالب مخصوص استفاده کنید.
۲۴ – شلتوک یا سبوس برنج یا گندم را در آسیاب آرد کنید و سپس در غذا استفاده کنید.
۲۵ – بهتر است از نمک دریا استفاده شود.هفت گنج