برخی از مطالعات انجام شده روی سیر نشان میدهد که خوردن آن با معده خالی خاصیت طبیعی آنتیبیوتیکی این گیاه مفید را قویتر میکند
شفاآنلاین>سلامت> سیر علاوه بر طعمدار کردن غذا، فواید منحصربهفردی نیز دارد که نمیتوانید از آن غافل شوید.
به گزارش شفاآنلاین، برخی از مطالعات انجام شده روی سیر نشان میدهد که خوردن آن با معده خالی خاصیت طبیعی آنتیبیوتیکی این گیاه مفید را قویتر میکند. سیر علاوه بر طعمدار کردن غذا، فواید منحصربهفردی نیز دارد که نمیتوانید از آن غافل شوید. سیر به طور معمول برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشود؛ از سرماخوردگی و آنفلوانزا گرفته تا تب یونجه، فشار خون و کلسترول بالا، پروستات بزرگ شده، دیابت(Diabetes)، استئوآرتریت، اسهال مسافرتی، پره اکلامپسی، بیماری قلبی، حمله قلبی و گرفتگی عروق.همچنین از سیر برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ، سرطان (Cancer)مقعد، سرطان معده، سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان ریه استفاده میشود. بسیاری از افراد برای درمان فشار خون خود به طور مرتب از سیر استفاده میکنند. سیر علاوه بر اینکه برای گردش خون بسیار مفید است، جلوی بیماریهای قلبی را میگیرد و به عملکرد مناسب کبد و مثانه کمک میکند.