این نوع ریحان، تقریباً همه خواص ریحان سبز را دارد و هر دو گونه ریحان، به طور ویژه آثار خوبی در تقویت سیستم گوارشی و سیستم عصبی همچون رفع اضطراب و دلشوره، افسردگی، مشکلات بیخوابی و آرام بخشی دارند
شفا آنلاین>سلامت>ریحان طبیعتی گرم و خشک دارد و بوی دلانگیز آن، آرامبخشی لطیف و معتدل است . در منابع طب ایرانی از این گیاه برای رفع انسداد عروق مغزی، تحلیل ورمهای داخلی و خارجی، تقویت معده، رفع نفخ و بادهای غلیظ، درمان تنگی نفس و سرفه و بهبود برخی زخمهای دهانی و انواعی از سردرد استفاده میشده است.بقیه خواص ریحان بنفش<
Purple Basil Properties> را در ادامه می خوانید.
به گزارش شفا آنلاین:دکتر ناصر رضایی پور درباره خواص این گیاه می گوید: ریحان گیاهی یک ساله و معطر از تیره نعناع و دارای دو رنگ سبز و قرمز (بنفش/ارغوانی) است و دارای منابع معدنی کربوهیدرات، فیبر، چربی، پروتئین و ریزمغذیهایی چون ویتامینهایA، B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹، C، E، K، کلسیم، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است.
این نوع ریحان، تقریباً همه خواص ریحان سبز را دارد و هر دو گونه ریحان، به طور ویژه آثار خوبی در تقویت سیستم گوارشی و سیستم عصبی همچون رفع اضطراب و دلشوره، افسردگی، مشکلات بیخوابی و آرام بخشی دارند.
دم کرده برگهای ریحان بنفش به عنوان محرک نیروی جنسی، مقوی معده، خلطآور، مقوی اعصاب و حافظه استفاده می شود و برگهای تازه آن نیز برای تسکین آبریزش بینی و کاهش حرارت بدن، برونشیت و گاستریت مصرف میشود. در مطالعات نوین، آثار ضداکسیدانی و ضدسرطانی برای انواع ریحان شناخته شده است.
سبزیهای مختلف میتوانند تا حدودی آلودگیهای آب، خاک و هوا را در بخشهای مختلف خود نگه دارند و انتقال دهنده عوامل بیماری زا در مصرف کننده شوند اما برای رفع این نگرانی، لازم است خانوادهها نیز سبزیها و صیفی جات خود را از مراکز مطمئن و معتبر تهیه کنند و پیش از مصرف آن ها را در آبنمک رقیق بخیسانند و سپس به خوبی بشویند.
وی در پاسخ به این که چندی است در فضای مجازی، مطلبی غیرعلمی و بیپایه درباره سرطان زا بودن ریحان بنفش منتشر شده که بدون ارجاع به هیچ منبع علمی یا دانشگاهی، ادعا شده است سازمان نظارت بر مواد غذایی آمریکا (FDA) پس از انجام بررسیهایی اعلام کرده که مصرف ریحان بنفش یکی از مهم ترین عوامل ایجاد سرطان، به یژه سرطان پروستات در مردان و سرطان پستان در زنان است! ضمن رد این شایعه، توصیه کرد: تلگرام و برنامههای پیامرسان مشابه، منابع و بسترهای مناسبی برای دست یابی به یافتههای علمی، پزشکی و درمانی نیستند و افراد نباید به هرآن چه که در فضای مجازی بدون استنادهای علمی روشن منتشر می شود، اعتماد کنند.