شفا آنلاين-اشخاص بهتر است از سبزیجات خانواده کلم و سبزیجات و میوههایی حاوی رنگ نارنجی و قرمز هستند برای پیشگیری از سرطان استفاده کنند.
به گزارش شفا آنلاين،سوسن پارسا متخصص تغذیه گفت: مواد پر فیبر و کم چرب برای پیشگیری از برخی سرطانها کاربرد دارند، در سرطان روده فیبرها بسیار موثر هستند.
وی
ادامه داد: اشخاصی که از چربیهای حیوانی و گوشتهای قرمز استفاده میکنند
در معرض ابتلا به سرطان روده بزرگ هستند، همچنین کسانی که سوسیس و کالباس
مصرف میکنند به دلیل آمونیاکی که در روده ایجاد میکند میتواند سرطان زا
باشند فردی کریبوست دائم و مداوم دارد در خطر ابتلا به سرطان روده است.
وی اذعان داشت: استفاده از سبزیجات، میوهها و نانهای سبوس داد که حاوی فیبر هستند برای جلوگیری از سرطان بسیار کمک کننده هستند.
وی
ادامه داد: اشخاص نباید از هیچ نوع روغن حیوانی استفاده کنند چرا که چاقی
به خصوص در خانمها یکی از عوامل بروز سرطان است دوم اینکه بهتر است از
سبزیجات خانواده کلم و همچنین سبزیجاتی که لیکوپن دارند مانند سبزیجات و
میوههایی که حاوی رنگ نارنجی و قرمز هستند استفاده شود.
پارسا
گفت: اشخاصی که دچار ناراحتیهای رودهای هستند بعد از جراحی حدود ۳ تا ۴
هفته از غذاهای حاوی فیبر به دلیل اسهال بیش از حد نباید استفاده کنند و به
جای آن از مادهای به نام پکتین که نوعی فیبر است مانند سیب و به پخته شده
باید استفاده کرد.
وی خاطر نشان کرد:
نوشیدنیهای بسیار گرم، نوشیدنیهای گاز دار و موادی که حاوی شکر بسیار
هستند در ایجاد سرطان نقش دارند، رنگهای مصنوعی که به نوشیدنیهای صنعتی
افزوده میشوند در عدم رشد مناسب کودکان نقش بسزایی دارند.
وی
تصریح کرد: افراد بهتر است به جای نوشیدنیهای گاز دار مضر از دوغ، شیر،
ماستهای پروبیوتیک (حاوی میکروبهای مفید برای روده) برای جلوگیری از
سرطان استفاده کنند.