عصبانیت با تداخل در میزان ترشح اسید معده خطر ابتلا به بیماریهای معده و روده را افزایش میدهد و به عبارتی تداوم آن میتواند افراد را مستعد ابتلا به سرطان کند
شفا آنلاین>سلامت>دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران درباره خوراکیهایی که میتوانند در پیشگیری از سرطان موثر باشند اظهار کرد: گوجه فرنگی ضدسرطان معده است بنابراین افرادی که صورت مداوم از گوجه فرنگی استفاده میکنند نسبت به سایر افراد کمتر دچار سرطان معده<
gastric cancer> میشوند.
به گزارش
شفا آنلاین:دکتر حسین فودازی فزود: عصبانیت با تداخل در میزان ترشح اسید معده خطر ابتلا به بیماریهای معده و روده را افزایش میدهد و به عبارتی تداوم آن میتواند افراد را مستعد ابتلا به سرطان کند.
دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران خاطر نشان کرد: بلال آبپز سرشار از لیکوپن است و از بدن در برابر انواع سرطانها محافظت میکند اما بلال کبابی به عبارتی میتواند سرطانزا باشد بنابراین افراد باید تا حد امکان از بلال آبپز استفاده کنند.فودازی اضافه کرد: قسمتهای سوخته بلال روی آتش باعث ورود کربن به بدن میشوند و در نهایت افراد با مصرف زیاد این نوع از بلالها مستعد ابتلا به سرطانهای کبد و معده میشوند.
وی با بیان اینکه مصرف چای داغ افراد را مستعد ابتلا به سرطان میکند، یادآور شد: افرادی که چای خود را بلافاصله پس از ریختن مینوشند، نسبت به سایرین ۱۰ برابر بیشتر به سرطان مری مبتلا میشوند.
دبیر انجمن رادیوتراپی و آنکولوژی ایران عنوان کرد: خانوادهها به ویژه پدر و مادر باید سبک صحیح تغذیه درست را از دوران طفولیت به فرزندان خود آموزش دهند تا در جهت پیشگیری از انواع بیماریها و به ویژه سرطان گامهای موثری برداشته شود.طبنا