پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است ولی گفته میشود پس از هضم، غذای صالح به بدن میرساند
شفاآنلاین>سلامت> افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند، از مصرف پاچه پخته شده بهره میبرند، مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین استبه گزارش شفاآنلاین، محمد عسکر فراشاه درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است ولی گفته میشود پس از هضم، غذای صالح به بدن میرساند.رفع گرفتگی صدا و سرفههای خشک با مصرف پاچه گوسفندیوی افزود: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند، از مصرف پاچه پخته شده بهره میبرند، مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.این متخصص (Expert)طب ایرانی تصریح کرد: افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم، آزارشان میدهد (حواسشان حساستر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود مییابد.بیماران(patients) قلبی و دیابتی حتیالامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنندعسکرفراشاه خاطرنشان کرد: افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کلهپاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند.وی یادآور شد: افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.