کد خبر: ۲۲۱۸۸۸
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 29
معترضین برای ثبت اعتراض خود در سامانه، ۱۰ روز فرصت دارند؛ وزارت رفاه تنها درخواست‌هایی را پیگیری خواهد کرد که کد ملی سرپرست خانوار یارانه بگیر به همراه شماره تلفن در سامانه ثبت شده باشد
شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی گفت: معترضین برای ثبت اعتراض خود در سامانه، ۱۰ روز فرصت دارند؛ وزارت رفاه تنها درخواست‌هایی را پیگیری خواهد کرد که کد ملی سرپرست خانوار یارانه بگیر به همراه شماره تلفن در سامانه ثبت شده باشد.

به گزارش شفاآنلاین، احد رستمی درباره نحوه اعتراض آن دسته از بیمه‌پردازان تامین اجتماعی که از دریافت بسته حمایتی دولت جامانده‌اند، اظهار کرد: چنانچه مجموع درآمد اعضای خانواری که بیمه‌پرداز سازمان(Organization) تامین اجتماعی هستند کمتر از 3 میلیون تومان در ماه است و تاکنون بسته حمایتی خود را دریافت نکرده‌اند، در صورت دارا بودن شماره تلفن همراه اول، لازم است کد ملی خود را به #8*142* و درصورت دارا بودن شماره همراه ایرانسل و رایتل باید کد ملی خود را به #8*1420* ارسال کنند.

وی تاکید کرد: معترضین برای ثبت اعتراض خود در سامانه مذکور، 10 روز فرصت دارند؛ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها درخواست‌هایی را پیگیری خواهد کرد که کد ملی سرپرست خانوار یارانه‌بگیر به همراه شماره تلفن وی و یا یکی از اعضای خانوارش در سامانه ثبت شده باشد.

مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: با توجه به اینکه بسته حمایتی بیمه پردازان تامین اجتماعی به حساب یارانه سرپرست خانوار واریز شده است، لازم است افراد قبل از ثبت اعتراض، از عدم واریز بسته حمایتی به حساب سرپرست خانوار اطمینان حاصل کنند.

رستمی یاد آورشد: ارسال پاسخ از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به افراد معترض، حداقل دو هفته زمان خواهد برد و نتیجه به‌صورت پیامک، به شماره تلفنی ارسال می‌شود که در زمان ثبت اعتراض، به سامانه وارد شده است؛ بر این اساس، افراد برای پیگیری اعتراض و یا دریافت پاسخ، نیازی نیست به سازمان یا ادارات دولتی مراجعه کنند و تنها از طریق سامانه یاد شده اطلاع‌رسانی انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: تا زمانی که پاسخگویی به اعتراضات به پایان نرسیده است، طرح حمایت غذایی ادامه دارد و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی اشاره کرد: رانندگان بین شهری و درون شهری، کارگران ساختمانی‌، قالیبافان و شاغلان صنایع دستی، مشاغل آزاد و خویش فرمایان، کارگران کارگاه‌های متفرقه، شاغلان کسب و کارهای خانگی، کارگران باربر، زنبورداران و دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری از جمله افراد بیمه(Insurance) پردازی بوده‌اند که تاکنون بسته‌های حمایتی خود را دریافت کرده‌اند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: