خط ایثار از چهلمین فجر گذشت و پرتوهای بیداری اسلامی کشورهای آزادیخواه منطقه و جهان را به شکستن یوغ ستم میخواند و جلوههای آن در ایستادگی مردم یمن، افغانستان، عراق، سوریه و سایرین با دستان خالی در برابر سلطهجویان خودنمایی میکند
شفاآنلاین>سلامت> یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: «بهزعم سازمان امور مالیاتی جامعه پزشکی همواره از خوشحسابترین مودیان بوده است، ولی مانند هر صنف و قشر دیگری متخلفین اندکی هم یافت میشود و این به معنای مجوز برای جداسازی و انگشتنما کردن جامعه پزشکی از سایر صنوف نیست.»
به گزارش شفاآنلاین، عبدالرضا عزیزی در نطق میان دستور جلسه دیروز مجلس گفت: «خط ایثار از چهلمین فجر گذشت و پرتوهای بیداری اسلامی کشورهای آزادیخواه منطقه و جهان را به شکستن یوغ ستم میخواند و جلوههای آن در ایستادگی مردم یمن، افغانستان، عراق، سوریه و سایرین با دستان خالی در برابر سلطهجویان خودنمایی میکند.
استعمار جهانی اول از مکیدن منابع منطقه به هر روشی اعم از جنگ، خونریزی، کودتا، تحریم و فشار اقتصادی رویگردان نیست و حتی با فراهم آوردن شرایط و با دنبال کردن پروژه فرار مغزها به دنبال خالی کردن کشور از نیروی مولد فکری و نهایتاً زمینگیر کردن آنها است.»
وی با طرح این پرسش که وظیفه ما «برای حفظ کشور چیست؟» اظهار کرد: «اگر در خانه کس است، یک حرف بس است. عدالت، عدالت و عدالت. در توزیع بسیاری از امکانات اعم از برقرسانی، گازرسانی، خطوط تلفن، آبرسانی و جادهکشی کارنامه عادلانه و متوازن ارائه شده است، اما برای کامل شدن آن لازم است که دستگاههای مربوط به مناطقی که هنوز از این امکانات برخوردار نیستند توجه و رسیدگی کنند.»
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: «در فشار اقتصادی بیامان ناشی از تحریم ظالمانه مردانی که در جنگ و شرایط دشوارتر خم به ابرو نمیآوردند در غم نان کمر خم کردند. مسئولان صدای محرومیت سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و جنوبی و سایر نقاط ایران در فصل سرما و همچنین زلزلهزدگان کرمانشاه را بشنوند و چارهاندیشی کنند.»
وی در مورد مصوبه بیمه ایثارگران در مجلس گفت: «توقع امروز بازنشسته کشوری، لشگری و تامین اجتماعی تا حد همسانسازی حقوق کاهش یافته است، اما همان نیز اجرا نمیشود. اجرای مصوبه مجلس شورای اسلامی برای بیمه(Insurance) ایثارگران معطل مانده است. همچنین پس از تاسیس دانشگاههای فراوان از اعطای مدرک دانشگاهی فرهنگیان، کارکنان و شاغلین خودداری میشود. اینها که دیگر ربطی به تحریم ندارند. برخی دانسته یا نادانسته کمر به نابودی سرمایههای اجتماعی کشور بستهاند.»
عزیزی در حمایت از فرهنگیان و پزشکان(physicians) اظهار کرد: «مویرگهای جغرافیای ایران اسلامی از تهران تا اقصینقاط دور کشور آکنده از عشق به خدمت فرهنگیان و جامعه پزشکی است. هیچ نقطهای نمیتواند خالی از خدمات این دو قشر فرهیخته باشد. با تحریک افکار عمومی و با دست خود فرهنگی را درگیر مجادله معیشت و پزشک را درگیر حاشیه کردهایم. جامعه محروم و زحمتکش پزشکی یاران، دیرین انقلاب و دفاع مقدس از چند درصد همکاران محدود تفکیک میشود. ردای مقدس پزشکی با سناریوی زیرمیزی بگیران و سناریوی انگ فرار مالیاتی مخدوش میشود.»
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: «تربیت دانشگاهی پزشکیان در معرض پولی و خصوصی شدن قرار میگیرد. ایثار و ازخودگذشتگی آنها نیز تجاری خوانده میشود. برخی از مسیر تحصیل در کشورهای فاقد صلاحیت دور زدن کنکور را نشانه میگیرند. طرحها و لوایح بهسوی بازداشت پزشکان هدایت میشود و برخی اصحاب رسانه از پوشش ایثار و خدمات ۹۹ درصد جامعه پزشکی عبور میکنند و پررنگ کردن یک درصد تخلف چنان جو پزشکستیزی ایجاد میکند که اصل اول درمان یعنی اعتماد بیمار و پزشک فرو میریزد و نهایتاً قشر برخوردار برای معالجه بعضاً راهی اروپا و قشر متوسط و کمتر برخوردار خود را ناچار فرض میکنند.»
نماینده شیروان در مجلس با اشاره به آماری از سازمان امور مالیاتی تصریح کرد: «جامعه پزشکی همواره از خوشحسابترین مودیان بوده است، ولی مانند هر صنف و قشر دیگری متخلفین اندکی نیز در آنها یافت میشود. جامعه پزشکی آماده پدیدار شدن شفافترین و بهترین سازوکار اخذ مالیات در کنار همه اصناف و مشاغل دیگر است. انتظار میرود مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تربیت شده و شفافسازی برای همه صنوف مورد تصویب قرار گیرد. نه فقط برای جامعه پزشکی.»
وی اضافه کرد: «درحالیکه در شرایط تحریم و فشار اقتصادی هستیم، بسیاری از صنوف مشمول معافیتها میشوند. جامعه پزشکی نباید مشمول مالیات بیشازحد شود بلکه باید جلوی متخلفین گرفته شود. پزشکان تجار نظام سلامت نیستند تجار نظام سلامت از کلاسهای آمادگی کنکور شروع میشود. دلالان پذیرش دانشجو در خارج کشور یا مداخلهگران غیرقانونی در امر درمان به نام طب اسلامی دلالان نظام سلامت هستند.»