کد خبر: ۲۲۱۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 27
این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C. و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؛ همچنین با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی می‌شود
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان زخم بستر و رفع خستگی و سردرد روزانه موثر دانست.

به گزارش شفاآنلاین، شربت میوه نارنج (میوه نارنج+آب لیموترش تازه+عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسیدفولیک، فیبر، پروتئین، فسفر، رزین، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، اسیدسیتریک، فلاونوئیدها، کارتنوئید‌ها و ... است.

برای بررسی خواص شربت میوه نارنج و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند.

مهم ترین خواص شربت میوه نارنج

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص شربت میوه نارنج گفت: این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A، E، C. و فلاونوئید‌ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی(Safety system) بدن می‌شود؛ همچنین با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و باعث از بین رفتن سلول‌های سرطانی می‌شود.

وی افزود: شربت میوه نارنج دارای انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی مفید است و موجب ترمیم و بازسازی سلول‌ها می‌شود و علاوه بر اینکه از پیری زودرس پوست جلوگیری می‌کند، باعث تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و مو می‌شود.

عظمایی بیان کرد: تقویت حافظه، کاهش فشار و چربی خون، تقویت سیستم قلبی عروقی، رفع کبودی بدن از دیگر خواص این شربت بی نظیر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) گفت: این شربت به علت داشتن فیبر بالا موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش، هضم بهتر غذا و رفع یبوست می‌شود.

وی اظهار کرد: ویتامین C. بالا در این شربت موجب جذب بهتر آهن در بدن می‌شود.

عظمایی بیان کرد: شربت میوه نارنج با افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها، موجب کاهش وزن، لاغری و تناسب اندام می‌شود.

این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیگر خواص این شربت فوق‌العاده می‌توان به درمان زخم بستر، رفع خستگی، بوی بد دهان، تهوع و استفراغ، رفع سردرد، و تقویت بینایی اشاره کرد.

وی اظهار کرد: این شربت به علت داشتن آهن و اسیدفولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار سودمند است، البته زنان باردار نباید در مصرف این شربت زیاده‌روی کنند.

عظمایی بیان کرد: شربت میوه نارنج تاثیر فوق‌العاده‌ای در درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، آسم و تنگی نفس دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: این نوشیدنی بی‌نظیر برای درمان درد‌های مفصلی و عضلانی بسیار مفید و اثربخش است؛ همچنین باعث بهبود کیفیت خواب و آرامش قلب و اعصاب می‌شود.

مقدار مصرف شربت میوه نارنج

عظمایی گفت: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

مواد لازم شربت میوه نارنج

-آب میوه نارنج ۳ لیوان
-آب لیموترش تازه نصف لیوان
-عسل ۳۰۰ گرم

طرز تهیه شربت میوه نارنج

-برای تهیه این شربت ابتدا آب میوه نارنج و آب لیموترش را ترکیب می‌کنیم.
-سپس در حرارت ملایم ۵۰ درجه سانتی‌گراد کمی حرارت می‌دهیم.
-در این مرحله عسل را به شربت اضافه می‌کنیم.
-شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت میوه نارنج

-برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۴-۳ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه را آب اضافه می‌کنیم.
-شربت آماده میل کردن است.
نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال می‌توان چند تکه یخ به شربت اضافه کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: