کد خبر: ۲۲۱۵۵۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019January 27
حوزه سلامت در کشور از پیشرفتی قابل توجه و چشمگیر برخوردار است به‌طوری که در برخی از حوزه‌ها همگام با سایر کشورهای پیشرفته، قدم‌هایی موثر برداشته شده و اقدامات خوب بهداشتی و درمانی در حال انجام است
شفاآنلاین>سلامت> رئیس اداره هپاتیت کشور گفت: موضوعاتی مختلف در حوزه بهداشت و درمان است، اما تا امروز مردم به مقدار کافی از برنامه‌ها نفع نبرده‌اند.

به گزارش شفاآنلاین، سیدموید علویان رئیس اداره هپاتیت کشور  اظهار کرد: حوزه سلامت در کشور از پیشرفتی قابل توجه و چشمگیر برخوردار است به‌طوری که در برخی از حوزه‌ها همگام با سایر کشورهای پیشرفته، قدم‌هایی موثر برداشته شده و اقدامات خوب بهداشتی و درمانی در حال انجام است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروزه حوزه سلامت اجرایی نشدن سیاست‌ها و مصوبات موجود در کشور بوده و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی مختلف در ارائه خدمات بهداشتی درمانی شده است.

علویان اظهار کرد: کشور ما یک سری اسناد بالادستی دارد و رهبر معظم انقلاب سند بالادستی در حوزه سلامت را ابلاغ کرده‌اند که در آن برنامه‌های متنوع توسعه گنجانده شده است.
نباید تعارض منافع در هیئت پزشکی وجود داشته باشد

رئیس اداره هپاتیت کشور تأکید کرد: طی سالیان گذشته برنامه‌هایی مدون در حوزه سلامت مطرح شده است و موضوعاتی گوناگون در حوزه بهداشت و درمان در کشور وجود دارد اما متأسفانه موضوعات طوری بوده است که تا امروز مردم به مقدار کافی از برنامه‌ها  نفعی نبرده‌اند.

وی ادامه داد: نباید تعارض منافع در هیئت پزشکی وجود داشته باشد و اگر چنین مسئله‌ای ایجاد شود باید فرد رسیدگی کننده به این گونه مشکلات و تعارض‌ها مشخص شود.

علویان ادامه داد: برخی از برنامه‌های مهم حوزه سلامت کاهش میزان پرداختی از جیب مردم، ارائه خدمات بهینه در حوزه سلامت، توجه ویژه به موضوع بهداشت و کاهش هزینه‌های درمانی از جمله اقدامات انجام شده در کشورمان است.

رئیس اداره هپاتیت کشور گفت: یکی از مشکلات(Difficulties) جدی ما این است که برخی از مسئولان اعتقاد راسخ به اسناد بالادستی ندارند و یا اشتراکی با تعارض طرح‌ها و دیگر برنامه‌ها دارند.

وی بیان کرد: برای اجرای سیاست گذاری باید مدیران کارآمد انتخاب شوند تا اسناد بالادستی که همه موارد را در خود جای داده است به زیبایی هرچه تمام‌تر در کشور اجرا شود.

علویان افزود: امروزه در ایران شیوع بیماری هپاتیت B وC نسبت به کشورهای همسایه کمتر شده و این مسئله نشان دهنده دسترسی مردم به دریافت خدمات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص بهداشت است.

رئیس اداره هپاتیت (hepatitis)کشور یادآوری کرد: کاهش هزینه‌های درمانی یکی از موضوعات مهم و مطرح در کشورهای توسعه یافته است و ما نیز باید این گونه اقدامات را در اولویت کاری خود قرار دهیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: