کد خبر: ۲۲۰۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۷ - 2019January 19
- غذاها را که می‌خواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتری‌ها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر می‌کنند
شفاآنلاین>سلامت> گذاشتن غذاها در یخچال به ایمن نگه‌داشتن غذاها در برابر میکروب‌ها و جلوگیری از بیماری‌های منتقل‌شونده از راه غذا کمک می‌کند.

به گزارش شفاآنلاین، برای نگهداری غذاها در یخچال به این نکات توجه کنید:

- غذاها را که می‌خواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتری‌ها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر می‌کنند.

- هیچ‌وقت مایع چاشنی را دوباره برای غذاهای دیگر استفاده نکنید، مگر اینکه برای کشتن میکروب‌ها (Germs)آن را به سرعت جوشانده باشید.

- مراقب ریزش قطرات گوشت منجمد در حال ذوب شدن باشید چراکه ممکن است باعث انتقال میکروب‌ها به غذاهای دیگر شوند.

- غذاهای درون یخچال را بپوشانید.

- باقیمانده غذاهای درون یخچال را هر روز وارسی کند تا فاسد نشده باشند.

- تخم‌مرغ‌ها(eggs) را درون جعبه بسته‌بندی‌شان درون خود یخچال بگذارید نه درون جاتخم‌مرغی درب یخچال که دمای آن بالاتر از درون یخچال است.

- همیشه تاریخ‌مصرف غذاهای آماده را وارسی کنید.

- اگر احتمال می‌دهید غذا فاسد شده باشد یا تاریخ‌مصرف آن گذشته است، آن را دور بیندازید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: