- غذاها را که میخواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتریها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر میکنند
شفاآنلاین>سلامت> گذاشتن غذاها در یخچال به ایمن نگهداشتن غذاها در برابر میکروبها و جلوگیری از بیماریهای منتقلشونده از راه غذا کمک میکند.به گزارش شفاآنلاین، برای نگهداری غذاها در یخچال به این نکات توجه کنید:- غذاها را که میخواهید در چاشنی بخوابانید در یخچال نگهدارید، نه در دمای اتاق. باکتریها در دمای اتاق به سرعت در غذاها تکثیر میکنند.- هیچوقت مایع چاشنی را دوباره برای غذاهای دیگر استفاده نکنید، مگر اینکه برای کشتن میکروبها (Germs)آن را به سرعت جوشانده باشید.- مراقب ریزش قطرات گوشت منجمد در حال ذوب شدن باشید چراکه ممکن است باعث انتقال میکروبها به غذاهای دیگر شوند.- غذاهای درون یخچال را بپوشانید.- باقیمانده غذاهای درون یخچال را هر روز وارسی کند تا فاسد نشده باشند.- تخممرغها(eggs) را درون جعبه بستهبندیشان درون خود یخچال بگذارید نه درون جاتخممرغی درب یخچال که دمای آن بالاتر از درون یخچال است.- همیشه تاریخمصرف غذاهای آماده را وارسی کنید.- اگر احتمال میدهید غذا فاسد شده باشد یا تاریخمصرف آن گذشته است، آن را دور بیندازید.