کد خبر: ۲۲۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 11
شفا آنلاين-رئیس سازمان غذا و دارو از تغییرات لازم در مسیر تولید غذا خبر داد و گفت: سالم‌سازی شیر، تصویب و توسعه روغن‌های مفید مانند زیتون و به نصف رساندن میزان اسید چرب ترانس روغن‌های مصرفی، از این موارد است.
به گزارش شفا آنلاين،رسول دیناروند گفت:‌ در جلسات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به دنبال آن هستیم تا میزان اسید چرب ترانس را در کارخانجات غذاسازی به نصف برسانیم.

وی ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد به هر میزانی که اسید چرب در غذاها کاهش یابد، ۲ برابر آن بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: این درحالی است که سیر صعودی بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها در ایران هنوز متوقف نشده و در این بیماری‌ها رشد داریم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی کشورها توانستند سیر صعودی این بیماری ها را متوقف کنند، به همین دلیل سیاست ما نیز در وزارت بهداشت این است که بتوانیم سیر این گونه بیماری‌ها را متوقف کنیم.

دیناروند افزود:‌ البته انجام این هدف در کوتاه‌مدت شدنی نیست اما به هرحال به وضعیت موجود کمک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در این شورا در مورد سالم‌سازی شیر نیز برنامه‌هایی در دست است، گفت: توسعه روغن‌های مفید مانند زیتون را نیز به تصویب خواهیم رساند.
برچسب ها: سالم سازی ، شیر ، روغن
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: