خارش پوست، کهیر، تحریکهای پوستی، تغییرات تنفسی یا حالت خفگی، برخی از نشانههای مسمومیت و حساسیت غذایی است
شفاآنلاین>سلامت> شاید باورش برای ما سخت باشد وقتی بدانیم غذاهایی که تاکنون خوردنشان برای ما لذتبخش بوده و سالها با این تصور روی میز و سفره شام و ناهارمان قرار گرفتهاند، نه تنها فایدهای برای بدنمان نداشته بلکه حتی گاهی برایمان ضرر هم داشتهاند؛
به گزارش شفاآنلاین، خارش پوست، کهیر، تحریکهای پوستی، تغییرات تنفسی یا حالت خفگی، برخی از نشانههای مسمومیت (Poisoning)و حساسیت غذایی است.ماست با تربشیربرنج با آرد گندمانار با حلیمخربزه با عسللبنیات با گوشت سفیدتخممرغ با ماهیسرکه با حلیملبنیات با ترشیجاتپنیر با ماست چکیدهپنیر با بادامسرکه با عدسسرکه با ماشسرکه با ماستخربزه با موزخربزه با انبهکله گوسفند با انگورغذای گرم با سردغذای طبیعت گرم با سردسرکه بعد از ماهیسرکه بعد از شیرسرکه بعد از هندوانهآب سرد بعد از غذای گرمآب سرد بعد از حمامبه طور کلی در طب سنتی(Traditional medicine) گفته می شود،ممکن است آنزیم هضم یکی از آنها در هضم دیگری، اختلال ایجاد کند. به همین دلیل مواد مختلف نباید همزمان با هم خورده شوند.ماست و سالاد را با هم نخوریدبهتر است سالاد و ماست را به صورت جداگانه یا با حداقل یکی، دوساعت فاصله میل کنید. حتی میتوان ماست را قبل از غذا و سالاد را بعد از غذا مصرف کرد. برای همراهی غذا، سبزیها بهویژه ریحان، ترخون و تره که طبع گرمی دارند، بهترین گزینهاند.چند نوع گوشت را با هم نپزیدهیچوقت مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله را در خورشهایتان نریزید. تفاوت طبع این گوشتها، این اقدام را در طب سنتی منع کرده است.باقالیپلو را با ماهی نخوریدباقالیپلو با ماهی در عین خوشمزه بودن، ترکیب چندان مناسبی نیست؛ چراکه باقالی نفخ زیادی ایجاد میکند و ماهی هم در میان گوشتها، سردترین طبع را دارد و رطوبت ایجاد میکند. از آنجا که رطوبت پایه به وجود آمدن نفخ است، خوردن باقالی نفاخ همراه ماهی میتواند فرد را دچار باد شکمی کند. پس بهتر است ابتدا ماهی را در سسی از کنجد، ادویه و آویشن بخوابانید، سپس سرخ کنید تا طبعش متعادل شود. خوردن خرما را هم با این غذا فراموش نکنید.ماست را با ترشی نخوریداگر میخواهید برای همراهی غذا از ترشی استفاده کنید یا غذای شما حاوی آب لیمو است، بهتر است خوردن ماست و لبنیات را فراموش کنید؛ چراکه هر دو طبع سردی دارند و اگر همزمان خورده شوند، فرد دچار سردی میشود.ماست را با ماهی نخوریدهر قدر غذا طبع سردی داشته باشد، خوردنش مشکلسازتر میشود. ماست طبع سردی دارد و نباید همراه با ماهی که سردترین طبع را در میان گوشتها دارد، میل شود؛ چراکه باعث تولید خلط خام زیادی در بدن میشود.تنماهی را با تخممرغ نخوریدغذاهای مختلف در طب سنتی به دستههای گوناگونی تقسیم شدهاند که خوردن سه دسته از غذاها با هم بهشدت منع شده است؛ لبنیات، تخممرغ و گوشتها. یعنی هیچکدام از این غذاها را (دو به دو یا هر سه را با هم) مصرف نکنید، چون هرکدام از آنها یک غذای کامل هستند، حتی برای مزهدارکردن ماهی و بعضی گوشتها، آنها را در تخممرغ نخوابانید. به گزارش اکونومیست، این موضوع برای تنماهی و تخممرغ هم مصداق پیدا میکند.زرشکپلو را با مرغ نخوریدزرشکپلو گزینه خوبی برای همراهی با مرغ نیست. همراهی مرغ با زرشک که طبع سردی دارد، باعث سردتر شدن طبع مرغ می شود و میتواند هضم غذا را برای بدن سختتر کند، پس بهتر است در خوردن چنین غذایی زیادهروی نکنید یا زعفران را چاشنی غذا کنید