کد خبر: ۲۱۹۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019January 07
مصرف این خورش به علت داشتن فیبر بالا، موجب عملکرد بهتر روده، هضم آسان تر غذا و رفع یبوست می‌شود
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در کنترل فشارخون و پیشگیری از آرتروز موثر دانست.

به گزارش شفاآنلاین، خورش غوره بادمجان یکی از غذاهای سنتی استان همدان و حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، اسیدفولیک، روی (زینک)، سلنیوم، گوگرد، اسیدمالیک، اسیدفرمیک، امگا 3 و غیره است.

برای بررسی خواص خورش غوره بادمجان و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند.

مهم‌ترین خواص خورش غوره بادمجان

حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص خورش غوره بادمجان گفت: این غذا به علت داشتن پروتئین بالا موجب تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود.

وی افزود: خورش غوره بادمجان حاوی آهن، اسیدفولیک و ویتامین B12 است که باعث افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین مفید است، اما نباید در مصرف این غذا زیاده‌روی شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: تقویت حافظه و پیشگیری(prevention) از آلزایمر یکی دیگر از خواص خورش غوره بادمجان است که می‌توان به آن اشاره کرد.

عظمایی بیان کرد: این غذا به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر، موجب تقویت و استحکام استخوان و دندان می‌شود و از پوکی استخوان و آرتروز پیشگیری می‌کند.

وی گفت: مصرف این خورش به علت داشتن فیبر بالا، موجب عملکرد بهتر روده، هضم آسان تر غذا و رفع یبوست می‌شود.

عظمایی افزود: از دیگر خواص بی‌نظیر این خورش می‌توان به تقویت بینایی، طراوت و جوان سازی پوست و مو، کاهش قند و چربی خون و کنترل فشار خون اشاره کرد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: خورش غوره بادمجان به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها (Cancers)می‌شود.

مواد لازم خورش غوره بادمجان (6 تا 7 نفر)

-بادمجان ۶ عدد‌
-گوشت مرغ ۹۰۰ گرم‌
-غوره ۲ خوشه متوسط‌
-گوجه فرنگی ۶ عدد‌
-پیاز متوسط ۲ عدد‌
-نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
-روغن دنبه یا کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه خورش غوره بادمجان

-برای تهیه این خورش ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و داخل آب نمک قرار می‌دهیم تا سولانین از آن خارج شود.
-سپس بادمجان‌ها را به صورت درسته و کامل سرخ می‌کنیم.
-پیاز‌ها را نگینی خرد کرده و در روغن دنبه یا کنجد تفت می‌دهیم.
-سپس گوشت مرغ و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه می‌کنیم.
-نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم.
-پس از آن که غذا کمی پخت، بادمجان و قوره را اضافه می‌کنیم.
-به مدت ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم تا غذا بپزد و جابیفتد.
-پس از آن که خورش آماده شد با برنج یا نان سرو می‌شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: