کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند سقط جنین مکرر برخی از بانوان به دلیل ضعف اسپرم مردان یا وجود آسیب DNA در اسپرم آنهاست و ربطی به بانوان ندارد
شفاآنلاین>سلامت> سقط جنین مکرر خاطرهای تلخ و ترسناک برای خانواده هاست، اما همیشه این مشکل از سوی مادران نیست و پژوهشهای جدید دخیل بودن پدران دربروز این مشکل را تایید میکند.
به گزارش شفاآنلاین، کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند سقط جنین مکرر برخی از بانوان به دلیل ضعف اسپرم مردان یا وجود آسیب DNA در اسپرم آنهاست و ربطی به بانوان ندارد. محققان دانشگاه کالج امپریال لندن در جدیدترین پژوهشهای خود دریافتند سلامت مردان برای بارداری بانوان بسیارمهم و سبب موفقیت یا شکست بارداری میشود.آسیب اسپرم یا وجود صدمه در DNA اسپرم مردان میتواند زمینه ساز سقط جنین و توقف بارداری در بانوان شود.
وجود آسیب در اسپرم مردان میتواند سبب کاهش میزان اکسیژن دریافتی جنین و بروز انواع واکنشهای سلامت در جنین شود.
در بیشتر مواقع کارشناسان علت سقط جنین را وجود مشکل دربارداری مادر میدانند، اما پژوهشهای جدیدنشان داده است سقط جنین مکرر در بانوان میتواند ناشی از مشکل اسپرم در پدران باشد.
از جمله مشکلهایی که سبب سقط جنین در زنان میشود میتوان سابقه وجود عفونتهای مجاری ادراری در پدران، چاقی، بالا بودن سن مردان و مواردی از این دست را نام برد که سبب آسیب دیدن مولکول DNA اسپرم میشود.
پژوهشهای پیشین نشان داده است اسپرم نقش مهمی در تشکیل جفت دارد که برای تامین اکسیژن و مواد مغذی به جنین بسیارمهم است.
سقط جنین مکرر، از سه مورد بیشتر در بارداریهای تا قبل از هفته ۲۰ حاملگی بریک زوج ازهر ۵۰ زوج درکشور انگلستان اثر میگذارد.
افزایش آمار سقط جنین در زنان بالای ۴۰ سال
آمارها نشان میدهند سقط جنین در زنان بالای ۴۰ سال بیش از زنان با زیر ۴۰ سال وجود دارد، کارشناسان دانشگاه امپریال در این مطالعه به بررسی اسپرم ۵۰ مرد دارای همسر با سابقه سقط جنین مکرر با اسپرم مردانی که همسران آنها بارداریهای موفقیت آمیز داشته، پرداختهاند.
کارشناسان وجود عفونتهای (Infections)مجاری ادراری در مردان به ویژه وجود میکروب و باکتری درپروستات را در بروز سقط جنین مکرر در زنان اثرگذار میدانند.
سقط جنین مکرر میتواند سبب بروز آسیبهای روانی و از دست رفتن سلامت روان و حتی صدمه و آسیب به رحم و تخمدان و درنتیجه ناباروری دائم شود.
محققان در نظر دارند با ادامه پژوهشهای خود راهکارهای درمانی جدیدی برای جلوگیری از سقط جنین مکرر و افزایش شانس باروری(Fertility) زنان و درمان ناباروری بیابند.