غنی سازی نوشیدنی ها با ویتامین D۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با رعایت شرایط لحاظ مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای مورد معتبر با مقادیر مندج در دستورالعملهای اجرایی غذاهای فراسودمند و غنیسازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی موافقت شده است
شفاآنلاین>سلامت>
مدیرکل فراوردههای غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو از اجرای آزمایشی غنی سازی نوشیدنیهای تولیدی با ویتامین D۳ خبر داد.به گزارش
شفاآنلاین، دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه غنیسازی آرد با ویتامین D به صورت پایلوت در بیرجند در حال اجراست، عنوان کرد: غنی سازی نوشیدنی ها<
drinks>با ویتامین D۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با رعایت شرایط لحاظ مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای مورد معتبر با مقادیر مندج در دستورالعملهای اجرایی غذاهای فراسودمند و غنیسازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی موافقت شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی تاکید کرد: تمدید<
Extended> پروانه ساخت این فراوردهها منوط به مطابقت مقادیر پایشهای لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فراورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنیسازی است.ایسنا