کد خبر: ۲۱۹۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۷ - 2019January 05
غنی سازی نوشیدنی ها با ویتامین D۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با رعایت شرایط لحاظ مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاه‌های مورد معتبر با مقادیر مندج در دستورالعمل‌های اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی‌سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی موافقت شده است
شفاآنلاین>سلامت>مدیرکل فراورده‌های غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو از اجرای آزمایشی غنی سازی نوشیدنی‌های تولیدی با ویتامین D۳ خبر داد.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر وحید مفید با اشاره به اینکه غنی‌سازی آرد با ویتامین D به صورت پایلوت در بیرجند در حال اجراست، عنوان کرد: غنی سازی نوشیدنی ها<drinks>با ویتامین D۳ به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با رعایت شرایط لحاظ مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاه‌های مورد معتبر با مقادیر مندج در دستورالعمل‌های اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی‌سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی موافقت شده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی تاکید کرد: تمدید<Extended> پروانه ساخت این فراورده‌ها منوط به مطابقت مقادیر پایش‌های لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فراورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنی‌سازی است.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: