به گزارش شفا آنلاین، ناصر رضایی پور درباره راههای افزایش حافظه اظهار داشت: 6 اصل ضروری آبوهوا، خواب و بیداری، حرکت و سکون، حالات روحی و روانی، خوردن و آشامیدن، پاکسازیها در حفظ حافظه موثر است.
به گفته وی اما بحث تغذیه که در دسترس تر و تدبیرش شاید راحت تر باشد، بیشتر به این وجه قضیه میپردازیم. در کنار آنچه که به طور معمول گفته میشود یعنی ورزشهای ذهنی مثلاً منچ و مارپله و شطرنج بازی برای افزایش حافظه موثر است. همچنین، جدولهای سودوکو نیر مفید است.
دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مطالعه کردن به طور خاص که ذهن را درگیر مفاهیم کند و خواندن و فهمیدن قطعاً کمک کننده است و این توصیههای جدی و اساسی است.
رضایی پور در برنامه تلویزیونی دکتر سلام ادامه داد: اما هر خوراکی که ماده خوب برای بدن تولید و عموماً بدن را تقویت کند، میتواند تقویت کننده مغز باشد، به طور خیلی ساده یک فرمولی که در کتاب اکسیر اعظم هم آمده برای افرادی که مشکل قند خون نداشته باشند، هفت عدد بادام پوست کنده به همراه همان قدر نبات را افراد بکوبند، شب پیش از خواب با کمی آب در صورت لزوم میل کنند؛ در مصرف دراز مدت ثابت شده است که به افزایش قوای ذهنی میتواند کمک کننده باشد.
وی افزود: چند ماده غذایی وجود دارد که خیلی مظلوم اند و به حاشیه رانده و فراموش میشوند. افراد لوبیا زیاد مصرف میکنند ولی ماش سر سفره کم مصرف میشود؛ جو، مصرفش زیاد نیست، حالا شاید بعضیها در سوپ استفاده کنند، ولی عموماً خیلی مظلوم است.
رضایی پور بیان داشت: "به" فراموش شده است؛ سیب و "به" خیلی کم مصرف میشوند. در بشقابهای میوه ما نیستند. زردک و هویج ایرانی واقعاً فراموش شده است، در بعضی از شهرها اصلاً پیدا نمیشود کرد، اصلا نمیشناسند.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: زردک را به صورت پخته مثل هویج پخته استفاده میکنند یا مربای عسلی زردک در تقویت مغز، قلب، معده کبد و نیروی عمومی بدن فوق العاده است.
وی خاطرنشان کرد: خیلی ساده است همه افراد میتوانند زردک را بخرند و بشویند و رنده کنند و بگذارند بپزد، کمی هم عسل اضافه کنند تا به قوام بیاید به این ترتیب مربای زردک تهیه میشود؛ خیلی هم توصیه شده که میتواند مفید باشد.