کد خبر: ۲۱۸۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۵ دی ۱۳۹۷ - 2018December 26
گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می کند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند
شفاآنلاین>سلامت> برخی مواد خوراکی می‌توانند سطح کلسترول را پایین نگه دارند.

به گزارش شفاآنلاین، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می کند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.

لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک می کند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت(Meat) در وعده ناهار و شام توصیه می‌کنند.

آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و می‌تواند به کاهش LDL کمک کند.

بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طور طبیعی حاوی استرول‌ها و استانول‌ها هستند، موادی که با کلسترول مقابله می‌کنند.

مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز می‌تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

مواد خوراکی سرشار از چربی‌های اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش (Increase)کلسترول می‌شوند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: