کد خبر: ۲۱۶۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018December 11
هر سه قوه تلاش های بسیاری در حوزه تقنینی، اجرایی و قضایی برای مبارزه با فساد دارند، اما انعکاس این اقدامات ضعیف است و نشانگر خدمات و زحمات نیست
شفاآنلاین>سلامت>مدیرکل بازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با اشاره به همکاری این سازمان با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق، قوه قضائیه و نیروی انتظامی در برخورد با قاچاق و تقلب در حوزه دارو و غذا، گفت: بازرسی از داروخانه‌ها و سطح عرضه به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و نتایج آن منعکس و با تخلفات برخورد می‌شود.

به گزارش شفاآنلاین، دکتر شهریار اسلامی تبار در «همایش مقابله با فساد در حوزه قاچاق و تقلب کالاهای سلامت» با بیان این که فساد<Corruption> در دو بخش اداری و اقتصادی دسته بندی می‌شود، افزود: هرگونه تعارض منافع در حوزه غذا و دارو در بخش فساد اداری قرار می گیرد و تلاش می کنیم که آن را به حداقل برسانیم. بخش فساد اقتصادی نیز بیشتر شامل موضوع قاچاق و تقلب می شود.

مدیرکل بازرسی و امور حقوقی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: دانشگاه های علوم پزشکی اقدامات خود را در عرصه مبارزه با فساد در حوزه های مختلف را در نمایشگاه جنبی این کارگاه آموزشی  به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه دوره آموزش برای برخورد با قاچاق و تقلب که از مصادیق فساد و اقتصاد است، برای مدیران گنجانده شد، عنوان کرد: گزارش بازرسی در 5 بخش دارو، فراورده‌های غذایی، مکمل، فراورده‌های آرایشی و بهداشتی و تجهیزات پزشکی در داروخانه‌ها و مبادی توزیع در این کارگاه آموزشی ارائه شد.

اسلامی تبار با بیان اینکه اقدامات مقابله‌ای ایران در زمینه مبارزه با فساد به دلایل مختلف به خوبی انعکاس داده نمی‌شود، افزود: به همین دلیل رتبه‌ای که ایران در میان کشورهای عضو سازمان شفافیت دارد، در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی با بیان اینکه قاچاق<Smuggling> و تقلب می تواند به اقتصاد و نظام سلامت آسیب های جدی وارد کند، عنوان کرد: هر سه قوه تلاش های بسیاری در حوزه تقنینی، اجرایی و قضایی برای مبارزه با فساد دارند، اما انعکاس این اقدامات ضعیف است و نشانگر خدمات و زحمات نیست.

به گفته وی، سازمان شفافیت بین الملل با در نظر گرفتن مولفه‌های گوناگون نظیر عملکرد دولت در امور سیاسی، مدنی، اقتصادی و اجتماعی میانگین فساد اداری در دستگاه‌های دولتی را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. ایران در سال ۲۰۱۵ رتبه ١٣٠، در سال ۲۰۱۶ رتبه ١٣١ و در سال ٢٠١٧ رتبه ١٣٠ را در میان ۱۶۷ کشور عضو سازمان شفافیت بین‌الملل از نظر ادراک فساد به خود اختصاص داده است.

وی خاطرنشان کرد: البته بر اساس گزارش سال ۲۰۱۵، جمهوری اسلامی ایران با پنج پله صعود وضعیت بهتری داشته است، اما هنوز تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله وجود دارد.ایسنا
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: