کد خبر: ۲۱۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 06
شفا آنلاین-رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت: در حوزه دندانپزشکی بیش از ۹۲ درصد هزینه‌ها از جیب مردم پرداخت می‌شود و گاهی این یارانه‌های پنهان را دندانپزشکان پرداخت می‌کنند به همین دلیل باید تعرفه‌گذاری این خدمات بازنگری شود.

به گزارش شفا آنلاین، علیرضا زالی در پنجاه و چهارمین کنگره انجمن دندانپزشکان ایران، گفت:‌در بحث‌های صنفی و طراحی روش های نوین آموزشی، جامعه دندانپزشکی پیشتاز بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر با رویداد گسترش دانشکده‌ها روبرو هستیم به طوری که در سال 84، 18 دانشکده داشتیم اما اکنون بیش از 60 دانشکده دندانپزشکی برقرار است. درحالی که تغییری در شاخص‌های بهداشت و دندان اتفاق نیافتاد.

زالی گفت: ‌در شورای عالی گسترش مدیریت خوبی شده و تلاش شده فرآیند رشد بی‌رویه دانشکده‌ها اصلاح شود و کیفیت خدمات ترجیح داده شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت:‌ آنچه باعث نگرانی شده، کیفیت علمی خدمات دندانپزشکی است در حال حاضر برخی فارغ‌التحصیلان در خارج از کشور به دلیل متفاوت بودن استانداردها در ارائه خدمات با استانداردهای ملی ما، ارزش‌یابی مدارک فارغ‌التحصیلی انجام می‌شود کار خوبی است و این سازمان در کنار انجمن‌های دندانپزشکی مسئولیت ارزشیابی را قبول می‌‌کند.

وی گفت:‌ بیش از 92 درصد پرداخت‌ها از جیب مردم در حوزه دندانپزشکی اتفاق می‌افتد و بخش مهمی از یارانه‌های پنهان دندانپزشکی توسط دندانپزشکان پرداخت می‌شود.

زالی تصریح کرد: حمایت‌های نامناسب بیمه‌ای هم در زمینه دندانپزشکی وجود دارد که باید در تعرفه‌گذاری خدمات دندانپزشکی هم کاری کنیم و علی‌رغم همه تلاش‌ها نتوانسته‌ایم همه استان‌ها را پوشش کامل کنیم و نیاز به بازنگری در این حوزه وجود دارد.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور گفت:‌ اکنون در طرح تحول نظام سلامت پروتکل ویژه خدمات حمایتی و ترویجی دندانپزشکی باید به آن ملزم و ملحق شود تا در اسرع وقت این پروتکل با نگاه حمایتی طراحی شود.

وی افزود: باید به سمت بازمهندسی ارتباط مناسب و مهرجویانه جامعه پزشکی با مردم حرکت کنیم چرا که بزرگترین سرمایه جامعه پزشکی اعتماد مردم است و باید بازترمیم شود.

زالی با اشاره به بحث مالیات جامعه پزشکی، گفت: جامعه پزشکی در سال‌های اخیر از رویکرد مالیات مکرر شده و به دنبال بهانه برای عدم پرداخت مالیات نیست، بلکه باید نگاه عادلانه مالیاتی برقرار شود و کرامت پزشکان حفظ شود. چیزی که در سال‌های اخیر محقق نشده است.

وی گفت: دولت باید به بحث مالیات جامعه پزشکی از منظر متفاوت نگاه کند، و اگر روش‌های گذشته استمرار پیدا کنند، چالش‌برانگیز خواهد شد چرا که جامعه پزشکی ناراضی و گلایه‌مند است و روش‌های سنتی اخذ مالیات باید بازنگری شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد:‌ در حوزه دندانپزشکی تلخی بیشتری را احساس کردیم از اینکه بحث‌های شتابزده وارد این حوزه شد و تداخلات غیر علمی را در سال‌های گذشته شاهد بودیم که امیدواریم مجلس از طرح‌‌های شتاب‌زده مراقبت کند.


 

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: