کد خبر: ۲۱۴۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018November 19
مدت‌ها پیش از اینکه آنتی‌بیوتیک‌ها ی دارویی معرفی شوند، مردم از مواد غذایی و گیاهان دارویی برای کمک به مبارزه با عفونت و بیماری استفاده می‌کردند
شفاآنلاین>سلامت> طی چند دهه گذشته، استفاده بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها به بیشترین میزان خود در طول تاریخ رسیده است. ظهور باکتری‌های مقاوم در برابر داروهای آنتی‌بیوتیک یا همان ابرباکتری‌ها نتیجه این شرایط است که سریع‌تر از آنچه دانشمندان توانایی مبارزه با آنها را داشته باشند، تکامل یافته‌اند.

به گزارش شفاآنلاین، مدت‌ها پیش از اینکه آنتی‌بیوتیک‌ها ی دارویی معرفی شوند، مردم از مواد غذایی و گیاهان دارویی برای کمک به مبارزه با عفونت (Infection)و بیماری استفاده می‌کردند. بسیاری از این مدافعان طبیعی همچنان نیز در نقاط مختلف جهان استفاده می‌شوند. در ادامه با برخی از قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی بیشتر آشنا می‌شوید.

عسل خام

عسل یکی دیگر از منابع طبیعی آنتی‌بیوتیک است زیرا آنزیمی در این ماده غذایی وجود دارد که هیدروژن پراکسید یا آب اکسیژنه ترشح می‌کند، از این‌رو، گزینه خوبی برای درمان طبیعی زخم‌ها و پیشگیری از عفونت محسوب می‌شود. رومی‌های باستان برای پیشگیری از عفونت و درمان آن در میدان جنگ از عسل استفاده می‌کردند. برای بهره‌مندی از تمام فواید عسل باید نمونه‌های خام، غیر پاستوریزه و ارگانیک را خریداری کنید زیرا نمونه‌های تجاری پردازش شده و فاقد بسیاری از فواید سلامت این ماده غذایی هستند.

روغن ارگانو

ارگانو فوایدی فراتر از بهبود عطر و طعم غذا را ارائه می‌کند. روغن ارگانو به گوارش و کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین ارگانو و روغن ارگانو را می‌توان به‌عنوان یک ماده ضد باکتری طبیعی برای مبارزه با باکتری‌های عامل عفونت و همچنین مبارزه با رشد بیش از حد «کاندیدا»، یک نوع مخمر عامل عفونت قارچی، استفاده کرد. زمانی که به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا مبتلا شده‌اید، ارگانو یکی از نخستین گزینه‌هایی است که می‌توانید برای بهبود شرایط خود مد نظر قرار دهید.

سرکه سیب

سرکه سیب از ویژگی‌های آنتی‌بیوتیک، ضد قارچ و ضدعفونی کننده برخوردار است که می‌تواند به‌طور طبیعی بدن را قلیایی سازد و این شرایط می‌تواند به پیشگیری یا مبارزه با برخی انواع سرطان کمک کند. سرکه سیب می‌تواند به بهبود سوزش سردل، مدیریت وزن، و کاهش کلسترول نیز کمک کند.

سیر

سیر گزینه‌ای عالی برای مبارزه با سرماخوردگی است. آلیسین موجود در سیر در برابر مخمر، انگل‌ها، باکتری‌ها، کاندیدا و غیره به‌خوبی از شما محافظت می‌کند. آلیسین یکی از ترکیبات فعال موجود در سیر تازه است که دارای خواص ضد میکروبی است. سیر خام خرد شده بهترین گزینه برای بهره‌مندی از فواید کامل این ماده غذایی است.

زردچوبه

کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، از ویژگی‌های ضد باکتری و ضد میکروب برخوردار است. زردچوبه به واسطه ویژگی‌های دارویی خود مانند ضد التهاب بودن از محبوبیت بالایی برخوردار است. همچنین، ثابت شده است که زردچوبه به‌عنوان یک عامل ضد سرطان، بیماری‌های خودایمنی، بیماری‌های(Diseases) التهابی و بسیاری موارد دیگر عمل می‌کند.

نقره کلوئیدی

این آنتی‌بیوتیک طبیعی قرن‌ها مورد استفاده قرار گرفته و یکی از گزینه‌های طبیعی برای مقابله با عفونت‌های گلو محسوب می‌شود. نقره کلوئیدی ترکیبی از ذرات نقره معلق در یک مایع است. البته، این یک درمان موقتی است زیرا نقره به‌عنوان یک فلز سنگین می‌تواند سمی باشد. نقره کلوئیدی می‌تواند برای توقف فعالیت آنزیم‌هایی که باکتری‌های تک سلولی برای تکثیر به آنها نیاز دارند، استفاده شود.

فلفل

فلفل نه تنها به‌عنوان یکی از تندترین فلفل‌های جهان شناخته می‌شود، بلکه خواص ضد باکتری جالب توجه‌ای را نیز ارائه می‌کند. در حقیقت، شما می‌توانید از سس‌های فلفل برای مبارزه با باکتری‌ها استفاده کنید!

ریشه ترب کوهی

ریشه ترب کوهی از ویژگی‌های ضد باکتری برخوردار است. ثابت شده است که روغن عامل مزه قوی ترب کوهی به نام آلیل ایزوتیوسیانات توانایی مقابله با تعدادی از عوامل بیماری‌زا را دارد.

پیاز

پیاز از ویژگی‌های ضد باکتری برخوردار است و به‌واسطه توانایی خود در مبارزه با بیماری، ناخوشی و سموم شناخته شده است. قرار دادن چند برش پیاز در خانه می‌تواند باکتری‌های زیادی را از محیط زندگی شما بکاهد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: