کد خبر: ۲۱۴۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 2014May 04
شفا آنلاین-یک کارشناس تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گوجه سبز جزء میوه‌های نوبرانه فصل بهار بوده که دارای خواص زیادی از جمله تنظیم عملکرد معده و روده است.

به گزارش شفا آنلاین، شهلا جودت با اشاره به خاصیت مسهل بودن و اشتهاآوری این میوه بهاری اظهار کرد: کاهش فشار خون و کلسترول، حذف رسوبات از خون، تنظیم عملکرد معده و روده و درمان ناراحتی‌های مجاری ادراری جزو مزایای منحصر به فرد این میوه پرخاصیت است.

وی ادامه داد: گوجه سبز دارای خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی است، موجب تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود و در درمان حالت اسیدی خون مفید و موثر است.

جودت افزود: مصرف این میوه در درمان تومورها و نقرس به دلیل وجود ویتامین C تاثیر بسزایی دارد.

وی با بیان این که مصرف گوجه سبز برای مبتلایان به روماتیسم و افراد دارای تصلب شرایین بسیار مفید است، عنوان کرد: این میوه مملو از ویتامین B و برای آرامش اعصاب مفید است.

جودت با هشدار نسبت به زیاده روی در مصرف گوجه سبز گفت: خواص گوجه سبز نرسیده به دلیل داشتن اسیدهای مختلف بیش از میوه‌های رسیده است، اما عوارضی چون نفخ و دل درد شدید هنگام زیاده روی در مصرف‌، فرد را آزار می‌دهد.

وی خاطر‌نشان کرد: احتمال ابتلا به مسمومیت‌های گوارشی با مصرف گوجه سبز آلوده بسیار زیاد است و حساسیت موقت در دهان و دندان به طور معمول در کسانی که این میوه را مصرف می‌کنند، مشاهده می‌شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: