همانطور که همه میدانند اصلیترین قاعده تغذیه همواره داشتن تنوع و تعادل غذایی است؛ یکی از مهمترین بخشهای تغذیه روزانه میوهها هستند
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه گفت: هر کدام از میوهها خواص مخصوص به خود را دارند و بهتر است مردم میوههای تازه فصل را استفاده کنند.به گزارش شفا آنلاین، کوروش صمدپور متخصص تغذیه درباره شیوه صحیح مصرف میوههای پاییزی برای بهرهمندی از خواص آن اظهار کرد: همانطور که همه میدانند اصلیترین قاعده تغذیه همواره داشتن تنوع و تعادل غذایی است؛ یکی از مهمترین بخشهای تغذیه روزانه میوهها هستند؛ از آنجایی که این مواد منابع مهمی از ویتامینها، آنتی اکسیدانها و فیبر هستند که هر کدام نقش مهمی در بدن دارند برای مثال فیبرها باعث جلوگیری از یبوست(Constipation)، بروز مشکلات گوارشی و کنترل قند خون میشود؛ پس مصرف آنها ضروری است.وی درباره اولویت بندی در مصرف میوهها بیان کرد: هر کدام از میوهها خواص خود را دارند، مثلا درباره میوههای زرد رنگ منابع خوبی برای تامین ویتامین آ هستند؛ مثل انبه، زردآلو و کدو؛ پیشنهاد متخصص تغذیه این است که مردم میوههای تازه همان فصل را استفاده کنند؛ چرا که مسیر تکامل بشریت به این صورت بوده است؛ پس با توجه به اینکه در شروع فصل پاییز ابتلا به سرماخوردگیها افزایش پیدا میکند بهتر است با مصرف مواد دارای ویتامین c مثل لیمو شیرین، پرتقال و در کل مرکبات تا حد امکان به تسریع فرایند بهبودی کمک کنیم.صمدپور ادامه داد: با توجه به خاصیت آنتی اکسیدانی قوی انار و فوایدی که برای قلب و عروق دارد، بهتر است حداقل روزی یک واحد از آن را استفاده کنید؛ اما در مصرف خرمالو محتاط باشید زیرا قند بالایی در این میوه وجود دارد، موز هم با توجه به پتانسیم بالای نهفته در آن برای بدن بسیار مفید است.این متخصص تغذیه تصریح کرد: در کل یک رژیم غذایی سالم باید در روز سه واحد میوه داشته باشد واحدها به این صورت تعریف می شوند که یک میوه معمولی در اندازه متوسط و یا به اندازه یک لیوان از میوههای دانه داررا یک واحد به حساب میآوریم.وی ادامه داد: برخی توصیه میکنند که میوهها با شکم خالی یا بعد از غذا مصرف شود اما این صحبتها اساس و پایه علمی ندارد؛ البته در افرادی که به مشکلات گوارشی مبتلا هستند خوردن میوه بلافاصله پس از غذا اختلالاتی را ایجاد میکند؛ چرا که مکانیزم روده طوری طراحی شده که تمام مواد غذایی را جدا جدا جذب کند اما خوردن میوهها با مواد غذایی تداخل ندارد.