کد خبر: ۲۱۱۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۷ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 19
این شربت به افزایش دمای بدن در فصول سرد سال کمک می‌کند و نقشی موثر در تقویت عمومی بدن دارد، شربت هل با تقویت معده و کمک به هضم بهتر غذا، بیماری‌های گوارشی را برطرف می‌کند
شفاآنلاین>سلامت> یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت طبیعی را در افزایش دمای بدن و بهبود بیماری‌های گوارشی موثر دانست.

به گزارش  شفاآنلاین، شربت هل حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، مس، فسفر، منیزیم، منگنز، روی (زینک)، آهن، اسید فولیک، فیبر، پروتئین، رزین و زینجیبرن است.

برای بررسی خواص شربت هل و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی مطالبی را عنوان نمودند.

مهم‌ترین خواص شربت هل

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی(Traditional medicine) درباره مهم‌ترین خواص شربت هل اظهار کرد: این شربت به افزایش دمای بدن در فصول سرد سال کمک می‌کند و نقشی موثر در تقویت عمومی بدن دارد، شربت هل با تقویت معده و کمک به هضم بهتر غذا، بیماری‌های گوارشی را برطرف می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شربت هل بیان کرد: این شربت ضد نفخ و بادشکن است، شربت هل تاثیری چشمگیر در رفع بوی بد دهان، ناشی از هضم ناقص غذا، عفونت معده، لثه، سینوس‌ها و گلو دارد و بوی ناشی از مصرف سیر و پیاز را هم خنثی می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت هل خاصیت چربی‌سوزی دارد و به لاغر شدن افراد کمک می‌کند، این شربت نقشی موثر در افزایش قدرت باروری در مردان و تقویت سیستم قلبی و عروقی و بینایی دارد.

عظمایی تاکید کرد: شربت هل به علت داشتن ویتامین C فراوان سرماخوردگی، گلو درد، برونشیت و آسم را رفع می‌کند، این شربت آرام‌بخش است بنابراین اضطراب، استرس و افسردگی را از بین می‌برد.

وی تصریح کرد: شربت هل به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت هل تاثیری چشمگیر در رفع عفونت مجاری ادراری، التهاب مثانه، اسپاسم (گرفتگی) عضلات به ویژه در کهنسالان، حالت تهوع، سکسکه و روماتیسم، شادابی و طراوت پوست و مو، دفع سموم از بدن، کنترل دیابت نوع ۲، تقویت حافظه، جلوگیری از ابتلای افراد به آلزایمر (Alzheimer)و ترشح زیاد اسید معده دارد.

موارد منع مصرف شربت هل

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت هل یادآوری کرد: استفاده از این شربت برای زنان باردار ممنوع است.

مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر شربت هل

عرق هل                                              یک لیتر
عرق زنجبیل                                          نیم لیتر
دانه‌های نیم‌کوب شده هل                       ۳۵ گرم
عسل                                                 ۵۰۰ گرم

طرز تهیه شربت هل

- نخست عرقیات را با هم مخلوط کنید.
- دانه‌های نیم‌کوب شده هل را به ترکیب عرقیات اضافه کنید و بگذارید پنج ساعت بماند.
- مخلوط مواد را پنج دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید.
- پس از اینکه دمای مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتی‌گراد رسید) آن را صاف و عسل را به آن اضافه کنید.
- شربت را به خوبی هم بزنید تا قوام بیاید.
- برای تهیه یک لیوان شربت هل، سه تا چهار قاشق غذاخوری از شربت غلیظ را داخل لیوان بریزید بقیه لیوان را آب جوشیده شده ولرم اضافه کنید.
- شربت هل را می‌توان روزانه سه تا چهار لیوان میل کرد.
- در صورت دسترسی نداشتن به عرقیات، می‌توان از ۱.۵ لیتر آب به همراه ۶۰ گرم هل و ۲۵ گرم زنجبیل خشک شده استفاده کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: