کد خبر: ۲۱۱۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۷ - 2018October 13
کودکان در خانه‌هایی که دسترسی به غذای نامناسب و همچنین زمان بیشتری برای تماشای تلویزیون داشتند، ۸۶ درصد بیشتر در معرض چاقی بودند و از سوی دیگر در خانه‌هایی که دسترسی بیشتر به میوه، سبزی و فعالیت بدنی بود، عامل ژنتیک تنها ۳۹ درصد با خطر چاقی مرتبط بود
شفاآنلاین> سلامت> محققان اظهار کردند: خطر چاقی ژنتیکی کودکان را می‌توان با محیط سالم جبران کرد.

به گزارش شفاآنلاین: محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند که خطر ابتلا به چاقی ژنتیکی را می‌توان با زندگی در محیط سالم کاهش داد.

این مطالعه به منظور بررسی اثرات ژنتیکی و محیطی بر افزایش وزن کودکان انجام شده است.

محققان این مطالعه را  در بین ۹۲۵ جفت دوقلوی یکسان انجام دادند تا نشان دهند که محیط زندگی بر میزان چاقی ژنتیکی و شاخص توده بدنی (BMI) تاثیر دارد.

نتایج بررسی‌ها نشان داد کودکان در خانه‌هایی که دسترسی به غذای نامناسب و همچنین زمان بیشتری برای تماشای تلویزیون داشتند، ۸۶ درصد بیشتر در معرض چاقی بودند و از سوی دیگر در خانه‌هایی که دسترسی بیشتر به میوه، سبزی و فعالیت بدنی بود، عامل ژنتیک تنها ۳۹ درصد با خطر چاقی مرتبط بود.

به طور کلی، کودکانی که در محیط کم‌خطر زندگی می‌کردند، سالم‌تر بودند و کودکانی که در محیط‌های پرخطر بودند، سلامتی شان در معرض خطر بود.

محققان عنوان کردند: ژن‌های نه چندان خوب در محیط سالم، کمتر اثر می‌کنند. ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: